ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ

Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού: Κατατακτήριες εξετάσεις 2017


Από την Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού ανακοινώνεται ότι οι Κατατακτήριες Εξετάσεις για τις τάξεις β’, γ’ Γυμνασίου και Α’, Β’, Γ’ Λυκείου θα διεξαχθούν την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00 στο χώρο του Μουσικού Σχολείου.

  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν γραπτή αίτηση στο Γραφείο του Μουσικού Σχολείου από την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου,  και ώρες 08:15 μέχρι 13:00. Η προθεσμίες είναι αποκλειστικές και δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Ο ακριβής αριθμός των θέσεων θα καθοριστεί με βάση τον τελικό αριθμό μετεγγραφών, όπως θα προκύψει μετά το πέρας αυτών. Η εξεταστέα ύλη για κάθε τάξη έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου http://gym-mous-varth.ilei.sch.gr/index.php.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν αναλυτικές πληροφορίες για τα μαθήματα, την εξεταστέα ύλη καθώς και να προμηθευτούν την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, από το σχολείο, καθημερινά από 0815 έως 12 30.

Το ακριβές πρόγραμμα εξετάσεων θα ανακοινωθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2017. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στη γραμματεία του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού από 13 μέχρι και 22 Σεπτεμβρίου 2017