ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάδας για αναδιάρθωση: «Μπορεί η Ζαχάρω να είναι χωριό, αλλά δεν θα γίνουμε τσάμπα μάγκες»

  • 117
    Shares

Κάθετα αντίθετος με πιθανό ενδεχόμενο να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική, εμφανίζεται ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα λεγόμενα του Προέδρου του συλλόγου Γιώργου Μπάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα συμμετάσχει στις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει από πλευράς Πανηλειακού, για να μην υποβιβαστεί κανένας. Ούτε στις συζητήσεις με τους Ηλείους Βουλευτές θα συμμετάσχει, αλλά ούτε και με τα στελέχη της ΕΠΟ.

Όπως κατηγορηματικά δηλώνει, μέσα από κουβέντες με πολλές αιχμές, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως επιθυμεί να εφαρμοστεί η προκήρυξη, η οποία προέβλεπε τον υποβιβασμό του. Ένας υποβιβασμός ο οποίος είχε επέλθει και μαθηματικά προ του κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Μπάδας, σε ερώτηση μας αν θα συνταχθεί με τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί ανέφερε:

«Επικοινώνησε μαζί μου Βουλευτής της Ηλείας και με ρώτησε αν συμπορεύομαι και εγώ στην προσπάθεια που θα γίνει, ώστε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική. Δεν έχει σημασία το όνομα του Βουλευτή. Τον ευχαρίστησα φυσικά για το ενδιαφέρον του, αλλά του απάντησα ότι δεν ενδιαφέρομαι. Πώς γίνεται να συμπορευθώ εγώ, με εκείνους οι οποίοι αποκάλεσαν τον Ολυμπιακό Ζαχάρως χωριό; Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Να βάλει πλάτες ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, για να μην υποβιβαστούν εκείνοι οι οποίοι είναι τελευταίοι, πιο κάτω δηλαδή και από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως».

 

Σε ερώτησή μας αν θέλει ο Ολυμπιακός Ζαχάρως να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική, ο Γιώργος Μπάδας απάντησε:

«Εύλογο το ερώτημά σας. Σας απαντώ όχι. Θέλουμε να πάμε εκεί που ανήκουμε και υποβιβαστήκαμε και μαθηματικά. Διότι εμείς δεν πετάμε στα σύννεφα. Μπορεί να είμαστε και χωριό. Δεν είναι ντροπή στο κάτω-κάτω. Όμως δεν θα γίνουμε και τσάμπα μάγκες. Στη Γ΄ Εθνική, πήγαμε μόνο για να πάρουμε το «άρωμα» της κατηγορίας. Για την εμπειρία. Και το πετύχαμε. Είχαμε έναν προϋπολογισμό αξιοπρεπή, όχι για να παραμείνουμε, αλλά για να τερματίσουμε το πρωτάθλημα. Και το κάναμε. Αν η προκήρυξη έλεγε ότι πέφτουν δυο, μπορεί να χαλούσαμε πέντε… δραχμές παραπάνω για να το παλέψουμε. Η προκήρυξη έλεγε ότι έπεφταν όμως έξι. Και επιλέξαμε αυτό τον δρόμο. Δεν θα αλλάξει κάτι τώρα. Και ούτε μας ενδιαφέρει να παραμείνουμε στην κατηγορία ενώ και μαθηματικά έχουμε υποβιβαστεί».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος 


  • 117
    Shares