Μπάδας: «Δηλώνω παρών στη Γ΄ Εθνική»-Φουλάρει για μεταγραφές η Ζαχάρω

spot_img

Προτεινόμενα

«Βόμβα» στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ηλείας έριξε ο Γιώργος Μπάδας πριν από λίγο. Ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως, δήλωσε «παρών» σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο προκύψει που να φέρει τον Ολυμπιακό να αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική.

Αυτό πρακτικά δυο πράγματα σημαίνει. Ότι η δική του επιθυμία είναι τέτοια που θέλει να παρακινήσει και τους υπόλοιπους, ή κάποιες παροτρύνσεις, διαβεβαιώσεις που έχει πάρει, τον έχουν πείσει και τον έχουν κάνει να μετακινηθεί και από την περσινή του θέση, να μην συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στη Γ΄ Εθνική, παρά μόνο σαν Πρωταθλητής. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν, αν και στη Ζαχάρω υπάρχει κινητικότητα και αυτό μόνο θετικές επιπτώσεις μπορεί να έχει για την ομάδα, η οποία ήδη ετοιμάζεται για μεταγραφές.

Τα ενδεχόμενα να συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στη Γ΄ Εθνική, είναι δυο αυτή τη στιγμή. Το πρώτο και πιο ξεκάθαρο, αυτό το οποίο ίσχυε και πέρσι, το οποίο δεν φαίνεται να αλλάζει. Και λέει ότι σε περίπτωση που αρνηθεί ο Πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής μιας Ένωσης να συμμετάσχουν, αποκτάει δικαίωμα και ο τριταθλητής, ως τελευταία επιλογή, πριν χαθεί η θέση.

Το δεύτερο ενδεχόμενο, το οποίο δεν ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια και θα ισχύσει από φέτος, είναι να αποχωρήσει μια ομάδα Γ΄ Εθνικής της ίδιας Ένωσης, οπότε το κενό της να καλυφθεί από τον δευτεραθλητή. Με δεδομένο ότι ο Ενιπέας αυτή τη στιγμή δεν δείχνει διατεθειμένος να συμμετάσχει, για την ακρίβεια δύσκολα θα συγκροτήσει ομάδα ακόμα και για να συμμετάσχει στην Α1 κατηγορία (με ορατό το σενάριο ανόδου του Κοροίβου Κατσαρού), απομένει να ξεκαθαριστεί από την ΕΠΟ, αν η θέση αυτή θα μετακυλίεται στον τριταθλητή. Οπότε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δικαίωμα συμμετοχής αποκτά ο Ολυμπιακός Ζαχάρως.

Μεταγραφές στο προσκήνιο

Στο μεταξύ στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, έχουν σηκώσει τα μανίκια. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Άρη Ρουμελιώτη, έχουν βάλει κάτω τα δεδομένα και χτενίζουν την αγορά για απόκτηση παικτών. Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και σήμερα, να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα