Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Μπάδας: “Είτε Γ΄ Εθνική, είτε τοπικό, η εποχή Μπάδα ανήκει στο παρελθόν”

spot_img

Δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του όλο αυτό τον καιρό, καθώς ανέμενε την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως Γιώργος Μπάδας, το έκανε σήμερα, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του, καθώς όλα δείχνουν ότι το τρέχον Πρωτάθλημα οιλοκληρώνεται άμεσα. Βεβαίως για τον Ολυμπιακό απομένει μια πολύ ουσιαστική εκρεμμότητα, να μάθει αν θα μπορει και του χρόνου να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική, ωστόσο φαίνεται ότι ο Γιώργος Μπάδας έχει δορμολογήσει τις αποφάσεις του.

 

Μαζί με τον Γιώργο Μπάδα, φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν από τη διοίκηση και άλλα μέλη. Ο ίδιος, αφού αποκάλυψε ότι έχει αποφασίσει να παραδώσει τη “σκυτάλη”, αποκάλυψε ότι στο διάστημα μεταξύ 7 και 14 Μαΐου, θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Η απόφασή μου είναι ειλημμένη. Αποχωρώ από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Ήδη ενημέρωσα τους συνεργάτες μου ότι πρέπει να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για Γενική Συνέλευση. Μπαίνουμε στη μετά-Μπάδα εποχή. Δεν θα συνεχίσω άλλο στην ομάδα. Όποιος επιθυμει να αναλάβει, μπορεί να το κάνει. Η απόφασή μου δεν σχετίζεται με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούμε. Αυτό θα το αποφασίσει η ΕΠΟ. Εξάλλου αν κάποιος δεν επιθυμεί να παίξει στη Γ΄ Εθνική, μπορεί να μην δηλώσει συμμετοχή. Δεν είναι υτποχρεωτικό. Παράλληλα, μετά τη διαφαινόμενη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, έκανα αυτό που όφειλα. Ενηνμέρωσα και τους ποδοσφαιριστές, ότι ειναι ελεύθεροι και μπορούν αν θέλουν να αποχωρήσουν, όσων η συμωφνία που έχουμε κάνει εκπνέει και μένουν ελεύθεροι. Είχα ηθική υποχρέωση να το κάνω, προκειμένου να μην έρθει μια αλλη διοίκηση και δεν τους αφήνει να φύγουν“.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα