Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Μπάδας: Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως αν δεν οριστεί με Πελοπόννησο θα αποσυρθεί

spot_img

 

Θέση για όσα γράφονται και συζητιούνται αναφορικά με τα «μαγειρέματα» της ΕΠΟ πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως, Γιώργος Μπάδας: «Όταν αποφασίσαμε να ανέβουμε στη Γ΄ Εθνική ως τρίτοι, πήραμε τη διαβεβαίωση της ΕΠΣ Ηλείας και της ΕΠΟ, ότι δεν θα συμμετάσχει στον όμιλό μας άλλη ομάδα εκτός Πελοπόννήσου. Ακούω και διαβάζω διάφορα και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα αν τοποθετηθεί οποιαδήποτε ομάδα νησιού, πλην της Ζακύνθου. Ας πάνε μετά η ΕΠΟ και η ΕΠΣΗ να βρούνε ομάδα να παίξει».

Να σημειώσουμε εδώ ότι η προκήρυξη του Πρωταθλήματος την οποία έχει υπογράψει ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι ο καταρτισμός των ομίλων γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια. Κατά συνέπεια η περίπτωση που ακούγεται να έρθει ο Αιολικός Μυτιλήνης στην Ηλεία και την Αχαΐα θα αποτελεί παραβίαση των όρων της προκήρυξης για άλλη μια φορά από την ΕΠΟ (μετά το περσινό ανεπανάληπτο γεγονός να έρθουν ομάδες της Ρόδου στην Πελοπόννησο).

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα