Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Γιώργος Μπάδας: «Χορηγίες κάνω με δικά μου λεφτά. Ουδεμία η σχέση με τις εκλογές της ΕΠΣΗ”

spot_img

Το γεγονός ότι έχει προτάσεις από δυο υποψήφιους για την προεδρία της ΕΠΣ Ηλείας, αποκαλύπτει ο Γιώργος Μπάδας, ο οποίος με αφορμή όλα αυτά, φροντίζει να διαχωρίσει το θέμα αυτό από τις χορηγίες τις οποίες έχει πραγματοποιήσει σε τέσσερα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ηλείας.

 

Συγκεκριμένα με δήλωσή του Γιώργος Μπάδας, αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο αντιλαμβάνομαι πολλοί έχουν διερωτηθεί. Αν οι χορηγίες τις οποίες έχω κάνει σε τέσσερις ομάδες, σχετίζονται με τις εκλογές της ΕΠΣΗ και αν έχω επιλέξει «στρατόπεδο». Όπως επίσης για το κατά πόσον οι χορηγίες μου σχετίζονται με κάποια παράταξη. Θα το ξεκαθαρίσω λοιπόν μια και καλή, ώστε να μην χρειαστεί να επανέλθω. Τα λεφτά των χορηγιών στα σωματεία, είναι δικά μου. Είναι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Αυτή τα τελευταία χρόνια εκφράστηκε στον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Αυτή τη στιγμή, αφού αποχώρησα από τον Ολυμπιακό, αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια κάποιων προσωπικών μου φίλων, μέσα από διαφήμιση της επιχείρησής μου. Φίλων μέσα από το ποδόσφαιρο, οι οποίοι δεν στηρίζουν μια συγκεκριμένα παράταξη, αλλά έχουν σχέσεις και με τις δυο.  Δεν υπάρχει συνεπώς καμία σχέση με τις εκλογές της ΕΠΣΗ, για τις οποίες δεν έχω αποφασίσει ακόμα καν αν θα συμμετάσχω. Δεν σας κρύβω ότι έχω δεχθεί προτάσεις, τόσο από τον Άρη Κουλούρη, όσο και από την πλευρά του Πέτρου Μπηλιώνη, να κατέβω υποψήφιος. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τίποτα σχετικά με αυτά όλα. Δεν κρύβομαι, ποτέ δεν κρύφτηκα. Μην μπερδεύουμε όμως αυτό με τις χορηγίες. Αυτές είναι ένα εντελώς ξεχωριστό θέμα».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα