Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Μπάντμιντον: Καλή εμφάνιση παρά τις απουσίες για τον Φιλαθλητικό

spot_img

Με καλά πλασαρίσματα επέστρεψε ο Φιλαθλητικός από το Σιδηρόκαστρο όπου μετέβη το Σαββατοκύριακο για να μετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπαντμιντον κατηγορίας U15 και  U19. Από την αποστολή της ομάδας που λόγω τραυματισμών, κορωνοιού, και απόστασης, έλειπαν πολλοί αθλητές και ξεχώρισαν περισσότερο τα παιδιά των U15 όπου κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιες 8αδες.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρηστος Παναγιωτακόπουλος έφτασε ως την οκταδα στο μονό, το δίδυμο του Παναγιωτακόπουλου με τον Χρήστο τον Λιναρδάτο σταμάτησε επίσης στην 8αδα στο διπλό, ενώ και τα αδέρφια Λιναρδάτου Θεόδωρος και Αστρηνή, επίσης πλασαρίστηκαν στην 8αδα στο διπλό μεικτό. Πολύ καλά αγωνίστηκαν και άφησαν θετικές εντυπώσεις επίσης στα 15αρι,α και οι Αλέξανδρος Λεμόνης, Βασιλική Σιδηροπούλου και Απόλλωνας Λεμόνης. Τέλος οι Χαρούλα Βλαχαντώνη και Κωστας Αναστασόπουλος στα 19άρια παρότι η πρώτη είχε και κάποιο πρόβλημα τραυαματισμού, αγωνίστηκαν καλά, δικαιούνταν κάτι παραπάνω, που δεν ήρθε όμως είτε λόγω κλήρωσης είτε λόγω ατυχίας. Επόμενη διοργάνωση το πανελλήνιο U17 και Ανδρών/Γυναικών που λογικά θα γίνει κάπου νοτιότερα.

Στη φώτο οι Χρήστος Λιναρδάτος, Χρήστος Παναγιωτακόπουλος, Αλέξανδρος Λεμονής και Θεόδωρος Λιναρδάτος. 

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα