ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ: Δυο ομάδες από την ΕΣΚΑΗ στη Γ΄ Εθνική-Πρώτη η Αμαλιάδα


Την άνοδο δυο ομάδων από τις τοπικές Ενώσεις στη Γ΄ Εθνική αποφάσισε η ΕΟΚ και ανακοίνωσε πριν από λίγο. Αυτό σημαίνει ότι από την ΕΣΚΑΗ, θα ανέβουν δυο ομάδες. Η πρώτη, θα είναι ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, ο οποίος πλέον περιμένει μόνο τα τυπικά, δηλαδή την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, πριν από λίγο προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση:

Με τα δύο πόδια στην Γ Εθνική ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ! Πέρασε η διαμόρφωση των κατηγοριών , δύο ομάδες από την ΕΣΚΑ-Η παίρνουν την άνοδο .Αναμένει μόνο την επικύρωση της βαθμολογίας .

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ η διαμόρφωση των κατηγοριών σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες .Σύμφωνα με αυτό από την ΕΣΚΑΗ
θα πάρουν την άνοδο δύο ομάδες για το νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας .
Πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος στον ΑΣΣΑ να πάρει αυτό που κέρδισε επάξια μέσα στα παρκέ .
Να πάρει όχι μόνο την άνοδο αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή αφού σε όλη την Ελλάδα επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες με την ισχύουσα κατάταξη .
Αυτό που απομένει είναι η ΕΣΚΑΗ να επικυρώσει την βαθμολογία κάτι που δεν θα αργήσει να έρθει .
Ήδη πάντως στην Αμαλιάδα έχουν ξεκινήσει τα πλάνα και τις επαφές για τη νέα σεζόν όπου ο στόχος θα είναι πρωταγωνιστικός για μια ακόμα χρονιά .
Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις των αθλητών από την φετινή χρονιά ενώ παράλληλα η ομάδα θα ενισχυθεί με αθλητές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Γ Εθνική .
Ιδιαίτερη προσπάθεια θα γίνει να διατηρήσει η και να αυξήσει το Ηλειώτικο στοιχείο ώστε να επιτευχθεί η χημεία που θα οδηγήσει τον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ σε νέες επιτυχίες !