ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ: Οι τοπικές Ενώσεις γνωρίζουν κάτι παραπάνω από τον Τσιόδρα;

  • 23
    Shares

Έγινε και αυτό! Το ΝΒΑ πάει για οριστική διακοπή. Η Ευρωλίγκα το ίδιο. Τα εθνικά πρωταθλήματα το ίδιο. Το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Ελλάδας, η Basket League πάει για οριστική διακοπή. Τα μικρότερα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας, οριστικά διακόπηκαν. Τι απομένει να συνεχιστεί; Απομένει να συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα. Αυτά πιθανόν να συνεχιστούν. Δεν είναι αστείο ούτε troll. Είναι μια καλή είδηση. Θα αποφασίσει η κάθε Ένωση κατά τόπο. Απομένει λοιπόν στο μέλλον θα προτείναμε εμείς, μια συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τις κατά τόπους Ενώσεις (και όχι με την Ομοσπονδία όπως συνηθίζεται αφού οι Ενώσεις είναι οι κατά τόπους διοργανώτριες). Και όλοι από κοινού, να ρωτήσουν τον Σωτήρη Τσιόδρα. Αν αυτός ανάψει το «πράσινο φως», τότε τα τοπικά πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ όλα τα άλλα θα έχουν διακοπεί.

Τώρα πώς θα συνεχιστούν, αυτό είναι άγνωστο. Με ή χωρίς την τήρηση στο ακέραιο των προκηρύξεων, με ή χωρίς προετοιμασία, με ή χωρίς τους αθλητές που είναι αγρότες, γκαρσόνια, φοιτητές. Με ή χωρίς χρήση αποδυτηρίων, με ένα ή δύο πούλμαν να μεταφέρει την κάθε ομάδα, με ή χωρίς μεταγραφές.

Όσο για τις ομάδες, πολλές από αυτές θα μείνουν με την απορία, γιατί αφού οι «μεγάλοι» του μπάσκετ βάζουν «λουκέτο», γιατί αφού με κεντρική απόφαση η ΕΟΚ σταματάει οριστικά τα εθνικά πρωταθλήματα, τα τοπικά θα πρέπει να ακολουθήσουν άλλη ρότα.

Για να δούμε…

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 23
    Shares