ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ: Ο Εργοτέλης ανέβηκε-Η Αμαλιάδα στο “περίμενε”


Ακόμα μια τοπική Ένωση, μετά την απόφαση της ΕΟΚ, προχώρησε σε οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της και επικύρωση των βαθμολογιών, με βάση την ισχύουσα κατάταξη. Και το ερώτημα που προκύπτει βεβαίως αυτή τη στιγμή, είναι αν  η κάθε Ένωση θα ερμηνεύει κατά το δοκούν την απόφαση της ΕΟΚ, ή αν θα παρθεί μια συγκεκριμένη απόφαση η οποία θα ισχύει για όλους. Την ώρα που ο Εργοτέλης ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής, ο ΑΣΣ Αμαλιάδας βρίσκεται στο “περίμενε”, επειδή η ΕΣΚΑΗ αρνείται πειρματικά να εκτελέσει τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, διέκοψε οριστικά το Πρωτάθλημα, το οποίο όπως και εδω είχε Πλέι Οφ.

Η ΕΚΑΣΚ με ανακοίνωσή της ανέφερε:

Το Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ, μετά  τις συστάσεις και τις οδηγίες της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, και την απόφαση της Ε.Ο.Κ για λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του Covid19, έλαβε την απόφαση της οριστικής διακοπής όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η Ενωση ανακήρυξε τους πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, βάση της βαθμολογίας που ίσχυε κατά τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

ΑΝΔΡΩΝ :                             Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΕΦΗΒΩΝ Α:                          ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.

ΕΦΗΒΩΝ Β:                          Α.Ο.Κ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΠΑΙΔΩΝ Α:                           Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΑΙΔΩΝ Β (Α ΟΜΙΛΟΣ) :   Α.Ο. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

ΠΑΙΔΩΝ Β (Β ΟΜΙΛΟΣ) :   ΠΕΔΙΑΔΑ Α.Ο.Χ .

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:                          Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ

ΝΕΑΝΙΔΩΝ :                         Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ :                       ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση των νέων κατηγοριών θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση μετά την οριστικοποίηση των συμμέτοχων και ανάλογα με τις εξελίξεις σε υγειονομικό επίπεδο“.