ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ: Πατούν παρκέ οι πρώτες ομάδες της Α2-Στον Κόροιβο επιδίδονται σε… αλληλογραφία!

  • 14
    Shares

Οι πρώτες ομάδες της Α2 ήδη αρχίζουν να πατούν το παρκέ για να ξεκινήσουν προπονήσεις. Μια από αυτές είναι και το Μαρούσι, με χαρακτηριστική τη φωτογραφία την οποία ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος και εκείνη την ώρα υποβάλλεται σε τεστ.

 

Η υποβολή των αθλητών σε τεστ, είναι το πρώτο και απολύτως απαραίτητο βήμα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ενώ μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ για την έναρξη της Α1 γυναικών στο μπάσκετ, φαίνεται ότι δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα στην οποία θα ξεκινήσει και η Α2.

Όλα αυτά βεβαίως, συμβαίνουν στο προσκήνιο, καθώς στο παρασκήνιο, υπάρχουν 7-8 ομάδες, οι οποίες δεν επιθυμούν να αγωνιστούν, ζητούν να ακυρωθεί η σεζόν και να ξεκινήσουν όλα από την αρχή του χρόνου. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες, είναι και ο Κόροιβος, με τις πάγιες θέσεις του τις οποίες έχει εκφράσει ο Σάκης Κάτζος. Μάλιστα οι ομάδες αυτές, ετοιμάζονται να στείλουν επιστολή και προς την ΕΟΚ.

 

Αντίδραση των αθλητών του Κοροίβου

Πάνω σε αυτές τις θέσεις, είχαμε σήμερα μια επιστολή των αθλητών του Κοροίβου, οι οποίοι δεν συμπλέουν με τις θέσεις της διοίκησης και εκφράζουν ανοιχτά την επιθυμία τους να αγωνιστούν. Όλα αυτά, ενώ ο ΠΣΑΚ, έχει δηλώσει ότι θα αναλάβει αυτός το κόστος για τους πρώτους μήνες των τεστ στα οποία θα υποβάλλονται οι αθλητές, τεστ τα οποία θα μπορούν να είναι και rapid, με βάση τις οδηγίες τις οποίες το ilia.news έφερε χθες στη δημοσιότητα.

Η επιστολή των αθλητών του Κοροίβου, αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια των δηλώσεων του προέδρου της ομάδας μας κ.Σάκη Κάντζου, περί επανέναρξης των προπονήσεων της ομάδας μας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κι εμείς από την πλευρά μας σαν αθλητές του συλλόγου ότι σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν ούτε ενστερνιζόμαστε αυτές τις απόψεις. Εφόσον μετά από τόσο καιρό και τόσες προσπάθειες που, γίνανε οι λοιμοξιολόγοι δώσανε το πράσινο φως για την επανέναρξη των προπονήσεων εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πανέτοιμοι να επιστρέψουμε άμεσα στο γήπεδο. Κλείνοντας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι σαφώς και αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά, και προφανώς κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες αυτήν την περίοδο, και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον κ.Κάτζο, αλλά στόχος μας είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και σε αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε να κάνουμε τόσα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Οι αθλητές του ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας

Τζόλος Ευάγγελος

Μπεκρής Αντρέας

Αγγελάκος Αλέξανδρος

Παπαδιονυσίου Γιώργος

Μιχαλούτσος Ιωάννης

Κουρέπης Δημήτρης

Κατσαβόπουλος Ελευθέριος

Kappos Sacha

Τσέλιος Μάριος

Γκάτζιος Παναγιώτης

Σταυρακούκας Βασίλειος».


  • 14
    Shares