ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ: Το τερμάτισαν οι Πολωνοί-Λέτε να μπουν ιδέες και στους δικούς μας;

  • 23
    Shares

Το… τερμάτισαν, το Πρωτάθλημα μπάσκετ στην Πολωνία. H πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε σε πρόωρη ολοκλήρωση το Πρωτάθλημα μπάσκετ, στο οποίο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια η Ζιέλονα Γκόρα. Η πολωνική λίγκα, μάλιστα, αφού πρώτα χάρισε τον τίτλο στην πρωτοπόρο της κατάταξης, ανακοίνωσε ότι καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται και η εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου θα βρει στους ίδιους συλλόγους στην Energa Basket Liga.

Λέτε να μπουν ιδέες και εδώ στην Ελλάδα; Ήδη στην Basket League, συζητούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δηλαδή να το διακόψουν και να απονείμουν τον τίτλο στον Παναθηναϊκό. Το σενάριο αυτό κερδίζει πολλούς θιασώτες ανάμεσα στις ομάδες, οι οποίες δεν αντέχουν άλλο να πληρώνουν (και εδώ που τα λέμε είτε παίξουν είτε όχι, ο Παναθηναϊκός θα βγει Πρωταθλητής, απόντος του Ολυμπιακού).

Φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο, θα ανοίξει η όρεξη και για τις παρακάτω κατηγορίες. Δηλαδη με άλλα λόγια, να παραμείνει στην Α2 ο Κόροιβος χωρίς να χρειαστεί να παίξει, ενώ και χωρίς να χρειαστεί να παίξει, να ανέβει και στη Γ΄ Εθνικής σαν Πρωταθλητής ο ΑΣΣ Αμαλιάδας. Για το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας δεν συζητάμε (αυτό έχει ανέβει πολύ προ του Κορωνοϊού).

 


  • 23
    Shares