«Μπάχαλο» με την υπόθεση βοηθείας του Άγγελου Λαδά

spot_img

Προτεινόμενα

Στον εισαγγελέα είναι έτοιμη να φτάσει οικογένεια του Άγγελου Λαδά του 24χρονου παιδιού που λόγω ηλεκτροπληξίας παραλίγο να χάσει τη ζωή του το Μάιο του 2015.

Δίνει μάχη η οικογένειά του και χιλιάδες πολίτες που βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν για την αποκατάσταση του. Όπως θυμάστε ο Άγγελος υπέστη  βαριά εγκεφαλική βλάβη. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από συλλόγους, πολίτες  για να στηριχθεί οικονομικά ο Άγγελος, συγκεντρώνοντας καπάκια, μία πρωτοβουλία που στήριξε το σωματείο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Ηλείας και ο σύλλογος γονέων Κηδεμόνων και ΑΜΕΑ Ηλις.

Τα καπάκια που συγκεντρώθηκαν πέρασαν τους 10 τόνους και παραδόθηκαν σε εταιρεία ανακύκλωσης που συμμετείχε και αυτή στη δράση για τη βοήθειά του άτυχου Αγγέλου.

Τώρα η μητέρα του Άγγελου καταγγέλλει ότι δεν έχει αποδοθεί το ποσό Στην οικογένεια της βοήθεια του 24χρονου άτυχου και στην επικοινωνία που είχε με την εταιρία της είπαν ότι δεν τους δίνουν τίποτα γιατί δεν ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο και τους συλλόγους και έτσι αυτοί επέλεξαν να πάρουν πίσω τις προσφορές τους.

Η μητέρα έπειτα επικοινώνησε και με τους συλλόγους  για να επιβεβαιώσει τα όσα ισχυρίζεται η εταιρεία, και κανένας όμως από τους συλλόγους δεν επιβεβαίωσε το παραπάνω, την βεβαίωσαν μάλιστα ότι κανένας σύλλογος δεν πήρε ποτέ απόφαση για να τα πάρουν πίσω τα καπάκια.

Συνέχισε να τους ενοχλεί και κάποια στιγμή της απάντησαν ότι επειδή δεν βγήκε στην τηλεόραση να τους ευχαριστήσει για τα καπάκια που μαζεύαν και για τον Άγγελο οι δωρητές τα πήραν πίσω και θα τα διαθέσουν για άλλο σκοπό. Συνεπώς δεν τις όφειλαν κάτι .

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ανακύκλωσης με δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ, δήλωσε πως ο ίδιος μετέβη στη Λάρισα στις 15 Δεκεμβρίου 2016 και παρέδωσε μετρητά στη κα.Λαδά, χωρίς όμως να πάρει κάποιο σχετικό αποδεικτικό. Τα καπάκια που συγκεντρώθηκαν πουλήθηκαν σε βιομηχανία της Πάτρας, με παραστατικά ως προς τις ποσότητες που παραδόθηκαν και τα χρήματα που εισπράχτηκαν.

Ο γραμματέας του σωματείου παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Γιώργος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στο ιστορικό τόνισε πως παραδόθηκαν 10 τσουβάλια με καπάκια στην αδερφή του ιδιοκτήτη της εταιρείας και ουδέποτε ο σύλλογος ζήτησε πίσω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για αποκατάσταση, κάνει βήματα βελτίωσης έχοντας καταφέρει να επικοινωνεί με το περιβάλλον να προφέρει λέξεις και να βλέπει τηλεόραση. Τα έξοδα για την θεραπεία του είναι πολλά και η μητέρα του δύσκολα τα βγάζει πέρα διότι δεν μπορεί και να εργαστεί για το λόγο ότι βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του. Για αυτό και ζητεί βοήθεια για τα απολύτως καθημερινά βασικά αγαθά για την επιβίωση του Άγγελου .

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα