ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπηλιώνης: «Παράνομη η οποιαδήποτε τιμωρία επιβάλλει η ΕΠΣΗ στον Πήγασο»-Τα στοιχεία που προσκομίζει

  • 11
    Shares

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πέτρου Μπηλιώνη και των στελεχών της ΠΑΚ Ηλείας στα όσα σύμφωνα με πληροφορίες προετοιμάζει η ΕΠΣ Ηλείας σε βάρος του Πηγάσου Πρασίνου, κατ’ αντιστοιχία με την ποινή που επέβαλλε στην Πρόοδο Σαλμώνης.

 

Ο Πέτρος Μπηλιώνης, στάθηκε στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, την απόφαση με αριθμό 103/26-09-2017. Η συγκεκριμένη απόφαση κάνει λόγο για «οριστική και αμετάκλητη απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο».

Σύμφωνα με τον Πέτρο Μπηλιώνη, ο Πέτρος Σταθόπουλος δεν είναι ούτε Πρόεδρος, αλλά ούτε και μέλος του Δ.Σ. του Πηγάσου Πρασίνου. Και ως εκ τούτου δεν έχει ενασχόληση με το ποδόσφαιρο: «Η συγκεκριμένη απόφαση δεν απαγορεύει στον Πέτρο Σταθόπουλο να είναι μέλος σε κάποιο σωματείο, αλλά να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο».

 

Ο επικεφαλής της ΠΑΚ Ηλείας, δεν στέκεται όμως μόνο σε αυτό, αλλά επικαλείται και απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η οποία δέχτηκε κατά πλειοψηφία την προσφυγή της Προόδου Σαλμώνης. Πρόκειται για την απόφαση 115/24/10/2017, με την οποία «ακυρώνει την απόφαση 14/5-10-2017 της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ με την οποία επιβλήθηκε στο προσφεύγον σωματείο «Πρόοδος Σαλμώνης», η ποινή του αποκλεισμού από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος που μετέχει ή θα μετάσχει και για όσο χρόνο συνεχίζεται η παράβαση».

 

Δείτε εδώ την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

 

Δείτε εδώ το ιστορικό της υπόθεσης και πώς σκέφτονται να πράξουν στην ΕΠΣΗ Ηλείας:

ΕΠΣΗ: Η υπόθεση των εκλογών και ο αποκλεισμός του Πέτρου Σταθόπουλου

Δείτε εδώ τη σχετική καταγγελία από την ΠΑΚ Ηλείας,  για μεθόδευση διαγραφής του Σταθόπουλου, από τον Πήγασο Πρασίνου: 

Καταγγελία ΠΑΚ Ηλείας: «Προσπάθησαν με δόλιο τρόπο να αποσπάσουν υπογραφή σωματείου»

 


  • 11
    Shares