15.3 C
Pýrgos
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Μπηλιώνης: «Nα σώσουμε το ηλειακό ποδόσφαιρο από τον κατήφορο-Καλώ σε debate τον κ. Κουλούρη»

spot_img

Την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΕΠΣΗ, εγκαινίασε σήμερα το μεσημέρι η ΠΑΚ Ηλείας, η οποία παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Επαρχείο, στον Πύργο. Ο επικεφαλής Πέτρος Μπηλιώνης, μίλησε για προσπάθεια ανατροπής του “κατεστημένου της ΕΠΣ Ηλείας“, για προσπάθεια να αποτραπεί η συρρίκνωση του αριθμού των σωματείων, αλλά και να αποκατασταθούν οι σχέσεις της Ένωσης με την πλειοψηφία των Ενώσεων της χώρας και κατ’ επέκταση τη διοίκηση της ΕΠΟ.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Ο Πέτρος Μπηλιώνης, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με πιθανή παράταξη του γιατρού και βετεράνου διαιτητή Βαγγέλη Δημητρόπουλου, ενώ προχώρησε και σε καταγγελία σχετικά με τις γραπτές εξετάσεις των διαιτητών. Ο Πέτρος Μπηλιώνης, περιστοιχισμένος από τον Γραμματέα της ΠΑΚ Ηλείας, Ζώη Υφαντή και το μέλος της, Σάκη Αντωνόπουλο, παρουσία μελών της ΠΑΚΗ και στενών συνεργατών του, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Ο Πέτρος Μπηλιώνης, ανέλυσε το πρόγραμμά του, που είναι η επαναφορά των τεσσάρων κατηγοριών στην ΕΠΣΗ, η μείωση των εξόδων διαιτησίας των σωματείων, η κατάργηση των Πλέι Οφ και η ανάδειξη του Πρωταθλητή από την κανονική περίοδο, η συζήτηση των σοβαρών θεμάτων όπως αναδιαρθρώσεις με τα σωματεία. Τέλος, προσκάλεσε σε debate τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ Άρη Κουλούρη, ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η απολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ηλείας και πότε θα γίνει αυτή.

 

-Για τις εκλογές της ΕΠΣΗ

«Έχουμε παράγοντες οι οποίοι ήταν παλιότερα με τον νυν Πρόεδρο της ΕΠΣΗ και ξέρουμε πως λειτουργεί και τι πράττει. Ξέρουμε λοιπόν τι να περιμένουμε. Κινεί τα νήματα, όμως έχουμε γνώση και πάνω απ’ όλα υπάρχει και ένας νέος αθλητικός νόμος που δεν θα τον αφήσει να παίξει το παιχνίδι όπως θέλει αυτός. Τα σωματεία της ΕΠΣ Ηλείας μειώνονται δραματικά. Όλες οι ΕΠΣ της χώρας μειώνουν έξοδα από τα σωματεία τους. Εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Καλούμαστε λοιπόν να σώσουμε την ΕΠΣ Ηλείας από την κατρακύλα».

 

-Για τις σχέσεις της ΕΠΣΗ με την ΕΠΟ

«Παρά το γεγονός ότι ήταν ηλίου φαεινότερον ότι η διοίκηση Γραμμένου θα κερδίσει τις εκλογές, η ΕΠΣΗ τάχθηκε απέναντι στην πλειοψηφούσα παράταξη. Βρέθηκα σε Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και διαπίστωσα ότι η ΕΠΣΗ είναι απομονωμένη. Η διοίκηση της ΕΠΟ μας στηρίζει, γιατί γνωρίζει ότι υπάρχει μια παράταξη στην Ηλεία με την οποία μπορεί να συνεργαστεί και να κάνει πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο».

 

-Για το ενωσιακό γήπεδο

«Ο κ. Κουλούρης γνώριζε εδώ και δέκα χρόνια ότι το ενωσιακό γήπεδο έχει ένα πρόβλημα σχετικά με το καθεστώς ιδιοκτησίας. Γιατί τα είπε μόλις πέρσι στην κλήρωση; Και αφού δεν είναι στην κυριότητα της ΕΠΣ Ηλείας, γιατί μετά από μια βδομάδα έκανε έργα συντήρησης στο ενωσιακό γήπεδο;“.

 

-Για πιθανή υποψηφιότητα του Βαγγέλη Δημητρόπουλου

«Ακούμε αυτό που ακούσατε κι εσείς. Δεν μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε κανέναν. Το ψηφοδέλτιό μας είναι σχεδόν έτοιμο. Κάνουμε αξιολόγηση με αυστηρά κριτήρια. Άτομα που μπορούν να δουλέψουν. Όποιος άλλος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, ας λέγεται όπως θέλει, ας το κάνει. Δεν ασχολούμαστε…»

 

-Για την Επιτροπή Διαιτησίας και τις εξετάσεις διατητών

Ο Πέτρος Μπηλιώνης, προχώρησε σε μια καταγγελία σχετικά με τις εξετάσεις των διαιτητών πέρσι. Ανέφερε ότι η διόρθωση των γραπτών, έγινε απόντων των μελών της αρμόδιας Επιτροπής Διαιτησίας, από εξωθεσμικά πρόσωπα, όπως η ειδική σύμβουλος της ΕΠΣΗ Βίκυ Δημητρακοπούλου και ο υπάλληλος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οι διαιτητές που είναι στην Επιτροπή. Μου είπαν ότι τους έβγαλε έξω και έμεινε μέσα η κ. Δημητρακοπούλου, με τον κ. Λαμπρόπουλο, υπάλληλο γραμματέα της Ένωσης. Για μένα είναι πολύ σοβαρό αυτό το πράγμα και περισσότερο για τους κυρίους της Επιτροπής. Για μένα εκείνη τη μέρα έπρεπε να παραιτηθούν και οι τρεις. Άκουσα ότι παραιτήθηκε ένας. Το πόσο αληθεύει δεν ξέρω…»

 

Δείτε εδώ βίντεο με αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Πέτρος Μπηλιώνης

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα