Μπορεί η Αστυνομία να κάνει καλά το έργο της , αλλά η ίδια η πολιτεία της το μηδενίζει ;

spot_img

Προτεινόμενα

Με μεγάλη η συντονιστική προσπάθεια από το τμήμα ασφαλείας της Αμαλιάδας που ξεκίνησε η έρευνα γιατί το πρώτο κρούσμα κλοπής ήταν στον Αμπελόκαμπο Ήλιδας και με τη συνεργασία της Ασφάλειας του Πύργου και την τελική σύλληψη από το Τμήμα Ασφαλείας της Αχαΐας, η ΕΛ.ΑΣ έβαλε τέλος στη δράση της συμμορίας που το τελευταίο διάστημα είχε λεηλατήσει καταστήματα οικίες και εκκλησίες στον κάμπο στη δυτική Αχαΐα στον Πύργο και στην Αμαλιάδα.

Με μία συντονισμένη επιχείρηση σε καταυλισμό των Ρομά οι αστυνομικοί έπιασαν στον ύπνο τους φερόμενους ως δράστες.

Την ίδια στιγμή η παραβατικότητα στο νομό Ηλείας βρίσκεται σε έξαρση λόγω οικονομικής κρίσης και «βεβαιωμένης» ανοχής της πολιτείας .

Η αστυνομία όπως δείχνουν τα γεγονότα κάνει καλά τη δουλειά της αλλά μερικές φορές όπως λένε και οι πολίτες που το εισπράττουμε εμείς καθημερινά, μετά από 2 μήνες τους ξανά βλέπουν έξω και ξανά-ξεκινούν την δράση τους.

Μπορεί τις περισσότερες φορές οι δικαστικές έδρες να τους οδηγούν στην φυλακή, άλλα μετά, με τα γνωστά παραθυράκια και τους έμπειρους δικηγόρους που βρίσκουν κενό το σύστημα, αποφυλακίζονται και βγαίνουν ελεύθεροι και παλι για «δουλειά» .

Πως να σωφρονιστή όταν ξέρει ότι θα βγει σε 1-4 μήνες και θα ξεκινήσει τις παράνομες πράξεις και πάλι χωρίς κανένα φόβο ;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους δράστες του παραπάνω συμβάντος ήταν γνώριμος Ρομά από τον Πύργο που τον αναζητούν ενάμιση χρόνο, αφού πήρε άδεια από τη φυλακή και δεν επέστρεψε ποτέ .(σε έλεγχο που πήγε να του γίνει στην εθνική οδό δεν δίστασε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς)

Έτσι μηδενίζεται πολλές φορές στο έργο της αστυνομίας που όπως βλέπουμε δουλεύει με παλαιωμένο εξοπλισμό και χωρίς το απαιτούμενο προσωπικό και παρόλα ταύτα τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ θετικά .

Μήπως είναι έτσι το σύστημα για να δουλεύει η αλυσίδα της δικαιοσύνης και να εισπράττουν κάποιοι εις βάρος της κοινωνίας ;

Αν όχι, το σύστημα δεν δουλεύει σωστά όταν βαρυποινίτες αποφυλακίζονται, κλέφτες αποφυλακίζονται σε 2 μήνες και έμποροι ναρκωτικών δεν πάνε μέσα λόγο ότι δηλώνουν χρήστες .

Σίγουρα δεν φταίνε οι δικαστικοί λειτουργοί αφού και αυτοί «διαταγές» από την νομοθεσία παίρνουν και πράττουν ανάλογα.

Το λάθος είναι από ψηλά και όχι από τους τοπικούς δικαστικούς λειτουργούς,αλλά αυτοί οφείλουν να χτυπάνε το καμπανάκι στους από πάνω !

Εμείς από την εμπειρία μας από τα καθημερινά Αστυνομικά ρεπορτάζ ενημερώνουμε ότι η κοινωνία ειναι αγανακτισμένη και δεν ειναι μακριά το γεγονός ότι θα αναγκαστεί να πάρει τον «άτυπο» νόμο στα χέρια της .

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα