ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

«Μύλος» χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας…

  • 133
    Shares

Θύμα… σφοδρής και αισχρής λεκτικής επίθεσης έπεσε χθες το μεσημέρι η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας από γιατρό του Νοσοκομείου, με τις φωνές του μάλιστα να ακούγονται… σε όλο το προαύλιο της Νοσηλευτικής Μονάδας και μάλιστα σε μέρα εφημερίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν οι 2 (εναπομείναντες) γιατροί συγκεκριμένης κλινικής αποχώρησαν από το Νοσοκομείο. Όταν η Διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας πληροφορήθηκε την αποχώρηση των δύο γιατρών προσπάθησε να τους βρει στο τηλέφωνο, προκειμένου να τους ζητήσει να επιστρέψουν, καθώς το Νοσοκομείο βρισκόταν σε εφημερία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στο τηλέφωνο απάντησε ο ένας από τους δύο γιατρούς όπου επέστρεψε στο νοσοκομείο… «φουρτουνιασμένος». Ενώπιον όλων στα γραφεία της Διοίκησης, ο γιατρός όρμησε στο γραφείο της Διοικήτριας και αφού τη «στόλισε» με τις πιο αισχρές εκφράσεις, λέγοντάς της μάλιστα «εγώ σε πληρώνω», «εγώ έβαλα υπογραφή για να είσαι εκεί που είσαι», «εγώ δεν κάθομαι εδώ μέσα» και πολλά ακόμα!

Η αντίδραση της Διοικήτριας του Νοσοκομείο Αμαλιάδας ήταν να «κόψει» την εφημερία και να στείλει και τους δύο γιατρούς να εφημερεύσουν στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου…

Περαιτέρω σχολιασμός από εμάς δεν χρειάζεται, παρά μόνο δυο ερωτήσεις. Έτσι εννοούν κάποιοι τη «διάσωση» του Νοσοκομείου Αμαλιάδας ;

Όταν οι ίδιοι του βάζουν «ταφόπλακα»;

Η μήπως βρήκαμε την Διοικήτρια «μπόσικη» και προσπαθούμε να τοποθετήσουμε στη θέση της κάποιο… «δικό μας παιδί» ;


  • 133
    Shares