Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

«Μύρισε μπλέ» η ένωση Αστυνομικών Ηλείας

spot_img

Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας ο Γρηγόρης Κατσώλης.

Ο Γρηγόρης Κατσώλης είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, ενώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατσώλης Γρηγόριος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χριστοφόρου Δημήτριος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριτάρης Δημήτριος

ΤΑΜΙΑΣ: Τρυπάκης Βασίλειος

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ντομάρης Ιωάννης

ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ζαρειφόπουλος Βασίλειος

ΜΕΛΟΣ: Ζώντος Παναγιώτης

Σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας Γρηγόρης Κατσώλης αναφέρει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους συναδέλφους-σσες που με την ψήφο τους με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης τόσο για το Δ.Σ όσο και για την Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς άγγιξε το απόλυτο των εγγεγραμμένων μελών, αποδεικνύοντας στην πράξη την προσδοκία των συναδέλφων για αλλαγή, ελπίζοντας να δοθεί μια νέα πνοή και δυναμική στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.

Παράλληλα δώσατε την δυνατότητα να εκπροσωπείται η Ένωση μας στην ομοσπονδία με επτά (7) αντιπροσώπους. Το νεοεκλεγέν Δ.Σ συνήλθε στις 02.02.2022 στα γραφεία της Ενώσεως μας και συγκροτήθηκε σε σώμα. Μετά το πέρας των προβλεπόμενων διαδικασιών μου ανατέθηκε, με απόλυτη πλειοψηφία, η θέση του προέδρου του Δ.Σ.

Η ανάληψη της θέσης αυτής αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη, έχοντας πλήρη συναίσθηση του δύσκολου έργου που καλούμαι να φέρω εις πέρας. Σας δηλώνω και δεσμεύομαι πως θα σταθώ δίπλα σε όλους τους συναδέλφους, χωρίς διακρίσεις, διεκδικώντας για όλους το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με πίστη στις δυνατότητές μου και με σύμμαχο όλους εσάς θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχω δίπλα μου άξιους συναδέλφους, που εσείς επιλέξατε με την ψήφο σας και από κοινού θα διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε.

ΟΛΟΙ μαζί θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταστήσουμε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας ισότιμο συνομιλητή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, με μοναδικό γνώμονα το εμείς και όχι το εγώ.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν, για τον αγώνα που έδωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια και τους απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής στην προσπάθεια μας, άλλωστε η διάθεση για προσφορά είναι ανεξάρτητη από τίτλους και αξιώματα».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα