Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
19.1 C
Pýrgos

Νέα Δημοκρατία Ισχυρή στην Κοινωνία και στην Ευρώπη

spot_img

Πραγματοποιήθηκαν συνεδριάσεις της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας στις οποίες συμμετείχαν ο Ευρωβουλευτής κος Μανώλης Κεφαλογιάννης και οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές κύριοι Λευτέρης Βαρουξής, Βασίλης Μιχαλολιάκος και Μανώλης Μαυρομάτης.

Στις συνεδριάσεις παρευρέθησαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής Ν.Δ. Ηλείας και πρώην Υπουργός κος Κωνσταντίνος Τζαβάρας, η πρώην Βουλευτής κα Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο Πολιτευτής κος Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Τομεάρχης Ν.Δ. Ηλείας κος Γεώργιος Κακούρης, οι πρώην Πρόεδροι ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας κος Γεώργιος Χήνος και Μενέλαος Παπασωτηρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας και Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κος Κωνσταντίνος Νικολούτσος και πλήθος κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών από όλη την Ηλεία.

Ο κος Γαβράς αφού καλωσόρισε του παρευρισκόμενους μεταξύ άλλων είπε: «Στις 28 Μαΐου συμπληρώνονται ακριβώς 40 χρόνια από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στο Ζάππειο, υπέγραψε την πράξη προσχώρησης της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Άνοιξε με αυτόν τον τρόπο την πόρτα της Ελλάδος στην Ευρώπη. Ασφάλισε τη χώρα μας στο αγκυροβόλιο της Ευρώπης, πηγαίνοντας τότε κόντρα στην κοινή γνώμη και εξηγώντας στους Έλληνες πολίτες τη μεγάλη σημασία αυτής της κορυφαίας εθνικής επιλογής. Από τότε έγιναν πολλά. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν αυτός ο οποίος υπέγραψε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, η οποία άνοιξε την πόρτα στο ενιαίο νόμισμα του ευρώ και η Νέα Δημοκρατία ήταν πάντα η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη.

Στις 26 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη, μετά από τέσσερα χρόνια. Μία νίκη για την Ευρώπη, μία Νίκη για την Ελλάδα. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι κρίσιμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση και θέλουμε μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Θα κληθεί, λοιπόν, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να πάρει κρίσιμες αποφάσεις σε σχέση με την ανάπτυξη για να μπορέσει να στηρίξει τις χώρες ώστε να αναδείξουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Να πάρει κρίσιμες αποφάσεις σε σχέση με την ασφάλεια. Με την φύλαξη των συνόρων. Να πάρει κρίσιμες αποφάσεις σε τομείς όπου χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερη Ευρώπη όπως στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής που τόσο σημαντική είναι για την χώρα μας. Στην αντιμετώπιση των μεγάλων τεχνολογικών προκλήσεων που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο είναι οργανωμένες οι ζωές μας, η ίδια η κοινωνία, η ίδια η οικονομία. Σε όλες αυτές τις προκλήσεις η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι παρούσα με όσο το δυνατόν πιο ισχυρή Ευρωομάδα. Με όσο το δυνατόν πιο ποιοτική Ευρωομάδα. Έτσι θα έχουμε μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Η επιλογή είναι δική σας, είναι των φίλων οι οποίοι θα έρθουν να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα