Νέα  διάνοιξη δρόμου στην κοινότητα Μέλισσας σε συνεργασία με το δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

spot_img

Προτεινόμενα

Στη  θέση  “Σύρτα”της κοινότητας Μέλισσας  το απρόσιτο μονοπάτι του χθες μετατράπηκε σε δρόμο 6 μέτρων  και  συνδέει το  εσωτερικό  μέρος του χωριού με το αγροτικό κομμάτι. Με  τη  διάνοιξη  αυτή εξυπηρετείται  η διέλευση τρακτέρ και γεωργικών  μηχανημάτων αλλά και των κοπαδιών, που μεχρι πρότινος ήταν  υποχρεωμένα να  περνούν αναγκαστικά από τον κεντρικό δρόμο της Μελισσας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την πραγματοποίηση  του  εν  λόγω  έργου πρέπει  να  εκφραστούν στον κ.Ανδρεα Πετροπουλο που παραχώρησε τμήμα της ιδιοκτησίας του για την διαπλατυνση του δρόμου καθώς και στον κ.Γεωργιο Πετροπουλο που εκρίζωσε ελαιοδεντρα για τον ιδιο σκοπο. Εννοείται  ότι για την  περαιτέρω  ολοκλήρωση  του  έργου απαιτούνται  και  πρόσθετες  ενέργειες, γι΄αυτό και θα ακολουθήσει χαλικόστρωση.

Βέβαια, απώτερος σκοπος ειναι η τσιμεντόστρωση ή η οπαίας μορφής καλύτερη βελτίωσης  του  έργου  διάνοιξης καθως και τοποθέτηση σωληνώσεων για την διοχέτευση  των όμβριων υδάτων , έτσι ώστε να έχει ασφαλή λειτουργικότητα ο νέος δρόμος μας, ο οποιος, παράλληλα,  αποτελεί και ζώνη πυροπροστασίας , που αποτελεί κάτι πολύ σημαντικό και ζωτικό για την γενικότερη προστασία του χωριού της Μέλισσας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα