Νέα μουσική εκδήλωση με τα «Χρώματα της Ήλιδας»

spot_img

Προτεινόμενα

ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Άλλη μια μουσική – καλλιτεχνική εκδήλωση απόψε το βράδυ στις 9:15 στο Κατάκολο! Στο πλαίσιο του προγράμματος που έχει καταρτίσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής «Ο ΦΑΡΟΣ» φιλοξενούνται στο Νέο λιμανάκι «Τα χρώματα της Ήλιδας».

Ο Γιώργος Γκιντζίρης, η Χαρά Σκουλαρίκου, ο Παύλος Αυγερινόπουλος και όλα τα άλλα τα παιδιά θα τραγουδήσουν σε ένα αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη και περιμένουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Κατακόλου να συμμετάσχουν στην απόλυτη μουσική βραδιά.

Τα «Χρώματα της Ήλιδας» όπου και αν έχουν δώσει συναυλίες μέχρι τώρα έχουν εντυπωσιάσει και έχουν επιβραβευθεί για την εξαιρετική δουλειά τους από το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο λιμάνι.

Να σημειωθεί ότι  οι εκδηλώσεις στο Κατάκολο έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς φέτος το καλοκαίρι, πριν από τον Αύγουστο και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο με νέες και πλούσιες δράσεις και διοργανώσεις που θα κρατήσουν μέχρι τέλους «ζωντανή» και μεγάλη την κίνηση στην όμορφη και φιλόξενη περιοχή του λιμανιού μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα