Νέα σελίδα στην καριέρα του Καλαμπάκου, τεχνικός διευθυντής στον Ιωνικό

spot_img

Προτεινόμενα

 

Στον φιλόδοξο Ιωνικό Νίκαιας θα βρεθεί τη νέα σεζόν ο Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος θα έχει και τον Γιάννη Σαχπατζίδη, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες. Ο Καλαμπάκος, δεν θα είναι προπονητής αυτή τη φορά, αλλά τεχνικός διευθυντής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ebasket.gr, το deal έχει ολοκληρωθεί και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Ειδικότερα το άρθρο αυτό αναφέρει:

«Η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου η ομάδα να ανέβει… τρένο στη Basket League. Οι Νικαιώτες πανηγύρισαν φέτος την άνοδο στην Α2 κι επιθυμούν τέτοιες μέρες την ερχόμενη σεζόν να προχωρούν τον σχεδιασμό τους για την παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια.

Οι κινήσεις από το πάνω ράφι συνεχίζονται στη Νίκαια, ώστε ο Ιωνικός να ανέβει επίπεδο και να κυριαρχήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν ενισχύουν μόνο το ρόστερ της, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Βαγγέλης Τσάπας κι οι συνεργάτες του “έκλεισαν” τον Ντίνο Καλαμπάκο. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος αποχώρησε από τον Κόροιβο στο τέλος της σεζόν, θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή και σε συνεργασία με τον κόουτς της ομάδας, Μάριο Γούναρη, θα προχωρήσουν το πλάνο πρωταθλητισμού του Ιωνικού.

Το deal είναι κλεισμένο κι απομένει μόνο η ανακοίνωση των Νικαιωτών για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους με τον Ντίνο Καλαμπάκο».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα