23.1 C
Pýrgos
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέα «σκληρή» δήλωση του Διονύσιου Μάλιαρη…

spot_img

Προτεινόμενα

«Ο νεόκοπος δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης τρεις, σχεδόν, μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του εξακολουθεί να περπατά στους σκοτεινούς δρόμους της παραπληροφόρησης,της ψευδολογίας και της συκοφάντησης των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Αδυνατεί να αντιληφθεί πως οι λύσεις στα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα του δήμου μας θα επέλθουν μόνον μέσα από τις συνεργασίες όλων των δημοτικών παρατάξεων με ειλικρινείς διαλόγους ,κοινή προσπάθεια και ριζοσπαστικές προτάσεις.

Ο νεόκοπος δήμαρχος σε πρόσφατη συνέντευξή του σε τοπική ιστοσελίδα επιρρίπτει, για άλλη μια φορά, την ευθύνη των δυσλειτουργιών του δήμου στην αντιπολίτευση, στην κυβέρνηση και ….στον εκλογικό νόμο!!!

Για το γεγονός ότι τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δεν έχει συσταθεί το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ φταίει, κατά την άποψή του, η αντιπολίτευση και όχι η δική του τακτική που στοχεύει στην εξυπηρέτηση των ενδοπαραταξιακών του συμφερόντων.

 

Θυμίζω :

 

  1. Η δική του παράταξη ήταν αυτή που επέλεξε ως εκπρόσωπο του δήμου στον ΗΡΑΚΛΗ τον κο Δημόπουλο, δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Από την δική του παράταξη προήλθαν και οι μετέπειτα απειλές και ύβρεις προς το πρόσωπο του κου Δημόπουλου με αποτέλεσμα αυτός να αναγκασθεί σε παραίτηση εκ της θέσεώς του. Ειπώθηκαν αυτά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου….
  2. Η δική του παράταξη και ο ίδιος προσωπικά , κατέφυγε σε μυστικές συμφωνίες με δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μου και το εξέλεξαν ως εκπρόσωπο του δήμου στον σύνδεσμο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την άμεση αντίδρασή μου και την διαγραφή του εν λόγω. Ο νεόκοπος δήμαρχος θα πρέπει να αντιληφθεί πως η παράταξη μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά σε ζητήματα αρχών και αξιών, σε ζητήματα ηθικής τάξεως, συμβιβασμούς δεν κάνουμε, δεν κάνω εκπτώσεις. Μπορεί ο ίδιος να ισχυρισθεί κάτι ανάλογο; Μάλλον όχι αν κρίνω από τη σιωπή του σε τεράστιο ζήτημα, με κοινωνική προέκταση, που προκάλεσε πρόσφατα εντεταλμένος σύμβουλός του.
  3. Εις ότι με αφορά προσωπικά τα συμφέροντα του δήμου τα υπηρέτησα , εκ της θέσεώς μου στην προεδρία του συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ με τον καλύτερο τρόπο αφήνοντας ως παρακαταθήκη έργο μακράς πνοής για τον τόπο μας και μάλιστα με εξασφαλισμένη χρηματοδότησή του ύψους εκατομμυρίων ευρώ.Μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό ο νεόκοπος δήμαρχος;

 

Μπορεί μήπως να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ουδέποτε έλαβα την αντιμισθία μου από τον σύνδεσμο προτιμώντας τα χρήματα αυτά να διατεθούν για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συνδέσμου, δηλαδή για την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών;

Ας εγκαταλείψει λοιπόν ο νεόκοπος δήμαρχος τους σκοτεινούς δρόμους που περπατά, τους δρόμους του ψεύδους και της συκοφαντίας , ας κοιτάξει τους συνδημότες μας στα μάτια και ας τους πει τι ακριβώς έχει πράξει μέχρι τώρα,στους τρεις μήνες της θητείας του πέραν του γεγονότος του διπλασιασμού των αντιμισθιών προέδρων και αντιπροέδρων Νομικών προσώπων του δήμου.Αφού χρήματα στα ταμεία του δήμου υπάρχουν ορθά έπραξε και διπλασίασε τους μισθούς των συνεργατών του αλλά οι αυξήσεις αυτές δεν βελτιώνουν την καθημερινότητα του κάθε δημότη!

Με αυτό το σύνθημα πολιτεύθηκε…»

 

Διονύσιος ΜΑΛΙΑΡΗΣ

Επικεφαλής της παράταξης

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα