Νέος πρόεδρος στο ΤΕΙ Πύργου

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Νικηφόρος Ψυγοχιάννης, πρωτοετής σπουδαστής από την Καλαμάτα, είναι από χθες ο νέος πρόεδρος των σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου.

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές στο ΤΕΙ Πύργου διενεργήθηκαν χθες, Τετάρτη, με τη ΔΑΠ να καταλαμβάνει 36 ψήφους, την ΑΝΤΙ#ΔΡΩ 29 ψήφους και την ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ 13 ψήφους.

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Νικοφόρος Ψυχογιάννης, Αντιπρόεδρος ο Χρήστος Σιδερης, Γραμματέας ο Ιωάννης Παπουτσής και μέλη οι Φραντσέσκο Χασάι και Γιώργος Αλαμπουρνός.

Μιλώντας στο Ilia.news ο νέος πρόεδρος του ΤΕΙ Πύργου Νικηφόρος Ψυχογιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο αναβαθμισμένου ρόλος των ΤΕΙ δεν είναι θέμα μόνο της Φοιτητικής Κοινότητας, αλλά και της Τοπικής Κοινωνίας. Επίσης είναι ευθύνη σοβαρή του πολιτικού προσωπικού της Ηλείας και του Πύργου. Εμείς ως πρώτο στόχο θέτουμε την επαγγελματική κατοχύρωση του Πτυχίου μας. Επίσης ζητάμε την δημιουργία στέγης. Τέλος το ΑΝΤ#ΔΡΩ είναι μια ενωτική προοδευτική Παράταξη. Και το ΑΝΤΙ πέρα των άλλων σημαίνει ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Τασσόμαστε κατά της Ιδιωτικοποίησης της εκπαίδευσης και ζητάμε τον αναβαθμισμένο ρόλο της. Εκπαίδευση και γνώσεις για όλους και όχι για τους πλούσιους. Το σχέδιο Γαβρογλου το μελετάμε και θα τοποθετηθούμε συνολικά ως Συμβούλιο».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νικηφόρος Ψυχογιάννης αν και πρωτοετής, είναι ένα αρκετά συνειδητοποιημένο άτομο, με αρκετά ενδιαφέρονται και ευαισθησίες, διεκδικώντας μάλιστα και μια θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα