ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη: Δανεικοί ακόμα δυο παίκτες-Θύελλα Ραφήνας ενόψει

  • 14
    Shares

Ακόμα δυο παίκτες παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού η Νίκη Τραγανού, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να «ψηθούν». Πρόκειται για τους νεαρούς Δημήτρη Κασσιανό και Ανδρέα Παπαβασιλείου.

Ο Κασσιανός, παραχωρήθηκε στον Ηλειακό Λεχαινών και ο Παπαβασιλείου στη Δάφνη Ανδραβίδας. Δυο ακόμα νεαροί από την παραγωγική διαδικασία της Νίκης Τραγανού, οι οποίοι δεν θα είχαν χρόνο συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική και δόθηκαν σε ομάδες της Α1 Ηλείας για να αδράξουν εμπειρίες και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στην ομάδα της Νίκης. Η διοίκηση της ομάδας του Τραγανού τους ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή επάνοδο στη Νίκη.

Στο μεταξύ οι «Φτερωτοί», μετά τις δυο μέρες ανάπαυλας στα πάτρια εδάφη, μετά την πενθήμερη διαμονή στη Ρόδο, γέμισαν τις μπαταρίες τους και επιστρέφουν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας. Ένα παιχνίδι κομβικό, καθώς η Νίκη μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Ρόδο με τον Διαγόρα, θέλει την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αφενός για να κεφαλαιοποιήσει τον βαθμό της Ρόδου, αφετέρου για να δει με άλλο μάτι τη συνέχεια της κούρσας.


  • 14
    Shares