Νίκη-Δόξα 0-1: Δυνατό φιλικό που έδειξε ότι οι ομάδες θέλουν χρόνο

spot_img

Προτεινόμενα

Ένα δυνατό φιλικό, το οποίο έδειξε ότι η Νίκη και η Δόξα χρειάζονται ακόμα αρκετό χρόνο προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, διεξήχθη στο γήπεδο του Τραγανού. Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη έφτασε στη νίκη, σε ένα ματς που οι Αετοί αν και είχαν απουσίες, έκαναν καλή διαχείριση, ειδικά μετά το πρώτο μισάωρο, όπου η Νίκη ήταν καταιγιστική.

Η Νίκη ήταν καλή και επιθετική στο πρώτο μέρος, με καλή κυκλοφορία και της έλλειψε θα έλεγε κανείς μόνο το γκολ. Η Δόξα σταδιακά ανέκτησε τον έλεγχο, δείχνοντας ότι αρχίζει να  αφομοιώνει πράγματα που ζητάει ο Πέτρος Χρηστίδης. Γενικά και οι δυο ομάδες είχαν κενά διαστήματα στην απόδοσή τους, δείχνοντας ότι ακόμα βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο. Και βέβαια και οι δυο ομάδες είχαν ελλείψεις. Από τη Νίκη απουσίαζαν οι Γεωργιόπουλος, Βουρτσάνης, Σαραντούλιας και Μαργαρώνης. Σημαντικές ελλείψεις είχε και η Δόξα, από την οποία έλλειπαν οι Παναγόπουλος και Νικολόπουλος.

Το ματς καρέ-καρέ

  • 30΄: Κεφαλιά του Μάζη στο δοκάρι
  • 34΄: Σουτ του Γαργαρώνη σε στατική φάση, η μπάλα στο δοκάρι.
  • 37΄: Τετ-α-τετ με τον Θανάση Νικολόπουλο, άουτ.
  • 40΄: Νέο τετ-α-τετ της Νίκης με τον Φώτη Καλογερόπουλο, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
  • 55΄: Κόρνερ για τη Δόξα, η μπάλα επέστρεψε στον Φωτόπουλο στη γωνία, έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου βρισκόταν ο Πυρρής ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 

Νίκη: Μικελόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Καλογερόπουλος, Ι. Κασσιανός, Δ. Κολοτούρος, Νικολόπουλος, Μάζης, Κούντουρας (Νοέλ, Κουτσογιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κονταλής, Κολότσης).

Δόξα: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής, Σαρανταυγάς, Πολίτης, Σδρόλιας, Π. Φωτόπουλος, Παπαδάτος, Παντελής, Α. Σαπουντζάκης. (Κολίτσης, Π.Η. Φωτόπουλος, Π. Σαπουντζάκης, Ανδρέου, Βαλεντίνο).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα