ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη-Δόξα 1-1: Ισοπαλία που κρατάει τη σειρά «ζωντανή»


Για καμία από τις δυο ομάδες δεν ήταν καταστροφή το ισόπαλο αποτέλεσμα. Όχι βέβαια πως το επιδίωξαν, αλλά προέκυψε, καθώς μετά από ένα πρώτο μέρος στο οποίο οι δυο ομάδες ήταν επιφυλακτικές, η ανωτερότητα της Νίκης προσέκρουσε πάνω στην αποτελεσματικότητα της Δόξας, η οποία και προηγήθηκε με ένα υπέροχο χτύπημα φάουλ-χαϊλάιτ, του Δημητρόπουλου στο 60΄. Από εκείνο το σημείο και πέρα η Νίκη πήρε τα ηνία και ακολούθησε «τσουνάμι» χαμένων ευκαιριών εμπρός από τα καρέ του Κανελλόπουλου, μέχρι να φτάσουμε στην ισοφάριση του Γεωργιόπουλου στο 82.

Η Δόξα, παίζοντας καλά οργανωμένα πίσω από τη μπάλα, επιχείρησε να βγει στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 60΄, κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο Δημητρόπουλος και έκανε το 0-1. Από εκείνο το σημείο και πέρα η Νίκη πήρε τον απόλυτο έλεγχο και πίεσε την εστία της Δόξας. Η είσοδος του Παρασκευόπουλου στο παιχνίδι βοήθησε στο άπλωμα του παιχνιδιού στα άκρα. Από το 75΄, μέχρι και το 82΄, είχαμε συνεχείς χαμένες ευκαιρίες, πέντε τελικές προσπάθειες, οι οποίες άλλες αποκρούστηκαν, άλλες έφυγαν έξω από τα γκολπόστ.

Αφού έφτασε στην ισοφάριση, η Νίκη προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να φτάσει στην πλήρη ανατροπή, με τη Δόξα όμως να έχει την πιο επικίνδυνη στιγμή, ένα πλασέ του Μηλαδόπουλου από το ύψος της περιοχής άουτ.

Διαιτήτευσε ο Γκατζόπουλος, με βοηθούς τους Κολιομενιάτη και Κορδάτο. Με κάποια λάθη, ιδιαίτερα από τους βοηθούς, χωρίς  πάντως να υπάρξει κάποια μεγάλη αμφισβητούμενη φάση.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού

3′: Από κόρνερ της Δόξας, πλασέ Παπαδάτου λίγο άουτ.

13′: Πλασέ Δούλου από καλή θέση, άουτ.

17′: Σουτ Καλογερόπουλου, άουτ.

38′: Σουτ Δημητρόπουλου, άουτ.

60′: Απευθείας τεχνικό χτύπημα φάουλ Δημητρόπουλου στα δίχτυα του εμβρόντητου Αντωνόπουλου .

75′: Σουτ Γεωργιόπουλου άουτ.

77′: Πλασέ Παρασκευόπουλου άουτ.

79′: Σουτ Δούλου στα σώματα, κόρνερ.

81′: Κεφαλιά Γεωργιόπουλου σε κόρνερ ο Κολτσίδας

82′: Κόρνερ Ν. Κολοτούρου, πρώτη κεφαλιά του Μπελεκούκια, νέα εξ’ επαφής κεφαλιά Γεωργιόπουλου στα δίχτυα 1-1

90΄: Αντεπίθεση της Δόξας και πλασέ Μηλαδόπουλου από το ύψος της περιοχής, άουτ.

Οι συνθέσεις

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Μπράβος (79′ Ε. Κολοτούρος), Καλογερόπουλος (46′ Παρασκευόπουλος), Δούλος (88′ Βουρτσάνης), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Δόξα: Κανελλόπουλος, Παντελής, Σιούλας, Κολτσίδας, Πυρρής, Σδρόλιας, Δημητρόπουλος (70′ Μηλαδόπουλος), Κριμπάς, Γεωργόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαδάτος (80′ Σοφιανόπουλος).