ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη-Ηλειακός Β. 5-0: Με «πεντάρα» παρέμεινε στην τετράδα


Ένα θεωρητικά πονηρό εμπόδιο, όπως αυτό του Ηλειακού Βαρθολομιού, μετατράπηκε σε περίπατος για τη Νίκη Τραγανού. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη, σημείωσε την Τρίτη σερί νίκη της μέσα στο 2020, μια ακόμα εμφαντική νίκη, αυτή τη φορά με το ευρύ 5-0. Η Νίκη, διανύει περίοδο φόρμας και όχι απλά κερδίζει, αλλά βρίσκει και εύκολα τον δρόμο για τα δίχτυα, πετυχαίνοντας νίκες όπως και η σημερινή στο γήπεδο Τραγανού.

Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος συνέχισε στον ρυθμό των προηγούμενων ματς. Αυτή τη φορά σημείωσε χατ-τρικ, το έκτο του γκολ σε τρία ματς στον δεύτερο γύρο.  Το 1-0 έγινε στο 37΄, με κεφαλιά του Γεωργιόπουλου από σέντρα του Νίκου Κολοτούρου. Στο 47΄ από σέντρα ήταν η σειρά του Κώστα Κολοτούρου να βγάλει τη σέντρα για το κεφάλι του Γεωργιόπουλου και εκείνος να σημειώσει το 2-0. Στο 61΄ ο Γεωργιόπουλος ξανά, με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-0, φτάνοντας στο χατ-τρικ. Στη συνέχεια ο Λευτέρης Βατσής, έκανε το 4-0 στο 71΄ με σουτ μέσα από την περιοχή και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 77΄ ο Καλογερόπουλος με δυνατό σουτ από μακριά, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

Αυτό είναι το δεύτερο ματς που ο Ηλειακός Βαρθολομιού δέχεται πέντε τέρματα, στα τρία τελευταία παιχνίδια. Είχε προηγηθεί το 1-5 από τον Αλφειό, στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου.

Νίκη: Αντωνόπουλος (80΄ Μπάνα), Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (84΄ Ι. Κασσιανός), Τσαντίλης (79΄ Δ. Κασσιανός), Γαργαρώνης, Γκρίλλας, Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κολοτούρος (65΄ Σαραντούλιας), Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Α. Μαργαρώνης, Σπ. Μαργαρώνης, Ράπτης, Πανόπουλος, Κότσιφας, Δ. Τσουκαλάς, Σίμα (70΄ Τσιράκης), Παπαδόπουλος, Π. Τσουκαλάς, Ραυτόπουλος.