ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη-Πελόπιο 2-0: Δύσκολη επικράτηση παρά τις πολλές ευκαιρίες

  • 28
    Shares

Επιθετική δυστοκία αντιμετώπισε η Νίκη Τραγανού, η οποία έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Πέλοπας Πελοπίου, ο οποίος αγωνιζόταν με πολλές και σημαντικές ελλείψεις, να κρατηθεί στο παιχνίδι μέχρι το 72ο λεπτό, οπότε και τελικά η Νίκη πήρε το προβάδισμα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Γεωργιόπουλου στην κλειστή γωνία και από λάθος τοποθέτηση του υπηεσιακού τερματοφύλακα, ο οποίος είναι τακτικός παίκτης αλλά χρησιμοποιείται κατ’ ανάγκη κάτω από τα γκολπόστ. Το 2-0 έγινε με αυτογκόλ, όταν από κόρνερ του Χαράλαμπου Κολοτούρου, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής και αμυνόμενος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στο 78΄.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος Τσαντίλης (68΄Δ. Κασσιανός), Γαργαρώνης, Κωστόπουλος, Ι. Κασσιανός, Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (87΄Δουβής), Ν. Κολοτούρος (74΄Παπαβασιλείου).

Πελόπιο: Μπακόπουλος, Σταϊκόπουλος, Καρβουνιάρης, Δρουβιώτης, Βουρλούμης (75΄ Μήλιος), Τζάρο, Π. Κακόγιαννος, Κατσώλης, Αγγελόπουλος (60΄λ.τ. Ψηλογιαννόπουλος), Στροφύλλας, Χριστόπουλος.


  • 28
    Shares