ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη: Προετοιμάζεται στη Ρόδο-Με Ντιαλό και Ζαχαρή κόντρα στον Διαγόρα

  • 24
    Shares

Στιγμές δείπνου και χαλάρωσης για την αποστολή της Νίκης στο ξενοδοχείο Αμφιτρύων όπου διαμένει.

Η διαμονή και προετοιμασία της Νίκης Τραγανού στη Ρόδο συνεχίζεται. Η ηλειακή ομάδα, έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο Αμφιτρύων, όπου περνάει τον ελεύθερο χρόνο της, όταν δεν υπάρχει προπόνηση. Οι προπονήσεις και αυτές, όπως είναι φυσικό, διεξάγονται στη Ρόδο, όπου οι Φτερωτοί της Ηλείας προετοιμάζονται για το μεθαυριανό παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα. Ένα παιχνίδι στο οποίο η Νίκη θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Πορτογάλο Κάρλος Ντιαλό, του οποίου εκδόθηκε το δελτίο, αλλά και με τον Δημήτρη Ζαχαρή, του οποίου εκδόθηκε επίσης το δελτίο.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο η Νίκη τον ενέταξε στην αποστολή για τη Ρόδο, με την προσμονή ότι θα έχει προλάβει να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο μεθαυριανό ματς.

Αγωνιστικά, ο Σπύρος Αντωνόπουλος, έχει μπροστά του να προετοιμάσει την ομάδα για ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αντίστοιχου βαθμού δυσκολίας όπως και το πρόσφατο με τον Ιάλυσο. Ο στόχος από την διαμονή και προετοιμασία στη Ρόδο, είναι να αποκομίσει η ομάδα όσο περισσότερα θετικά στοιχεία μπορεί, αλλά συνάμα και εμπειρίες. Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία να προετοιμαστεί η ομάδα με απόλυτη ηρεμία, αλλά και μέσα από αυτό το πενθήμερο όπου οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται αδιαλείπτως μαζί, να μπορέσει να γίνει μια «οικογένεια», δεδομένου ότι η Νίκη, δεν είχε την ευκαιρία να μεταβεί εκτός Ηλείας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με άλλα λόγια, τα οφέλη από αυτή την πενθήμερη διαμονή στη Ρόδο, είναι πολύ μεγαλύτερα από την αποφυγή της άσκοπης ταλαιπωρίας αλλά και των σημαντικών εξόδων. Εάν συνυπολογίσουμε ότι προστέθηκαν τις τελευταίες μέρες και κάποιοι ακόμα ποδοσφαιριστές (εκτός από τους δυο νέους, υπάρχει και ο Αρμάντο Λούζι, ο οποίος βρίσκεται και αυτός στην αποστολή, μαζί με τον επίσης νεαποκτηθέντα Ρετζίνο Λούζι), τότε είναι βέβαιο ότι ανεξάρτητα με το μεθαυριανό αποτέλεσμα απέναντι στον Διαγόρα, με την επιστροφή της ομάδας στο Τραγανό, θα έχουμε να κάνουμε με μια νέα Νίκη, βελτιωμένη τόσο σε επίπεδο εναλλακτικών λύσεων στο ρόστερ, όσο φυσικά και σε κάποιους τομείς μέσα στο παιχνίδι της.

Ανακοινώθηκε ο Ζαχαρής 

Πριν από λίγο, δόθηκε στη δημοσιότητα και η ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Ζαχαρή, αλλά και της έκδοσης του δελτίου του Κάρλος Ντιαλό Σο: «Η Νίκη Τραγανού ανακοινώνει την απόκτηση του δεξιού μεσοαμυντικου Δημήτρη Ζαχαρη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φλωριάδα Άρτας, ομάδα Γ’ Εθνικής, και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε στην Νίκη Τραγανού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Επίσης εκδόθηκε το δελτίο του επιθετικού Carlos Dialo So και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Διαγόρα Ρόδου».

Πρωινή προπόνηση στο Ενωσιακό

Στο μεταξύ, η Νίκη Τραγανού πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την καθιερωμένη προπόνησή της στο Ενωσιακό γήπεδο Ρόδου. Όλες οι προπονήσεις διεξάγονται εκεί και με αυτή την αφορμή, η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε δημόσια την ΕΠΣ Δωδεκαννήσου για την παραχώρηση του γηπέδου.


  • 24
    Shares