Νίκη: «Συναγερμός» στον άξονα του γηπέδου

spot_img

Προτεινόμενα

Νέο πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει τη Νίκη Τραγανού αυτή την Κυριακή, απέναντι στον πανίσχυρο και ιστορικό Διαγόρα Ρόδου. Παιχνίδι ενόψει του οποίου ο Ηλίας Φωτόπουλος αντιμετωπίζει μια σειρά από προβλήματα απουσιών, όλα στον άξονα του γηπέδου. Αρμάντο Λούζι, Ρετζίνο Λούζι και Γιάννης Σωτηρόπουλος απουσιάζουν λόγω καρτών, ενώ η απουσία του Γιώργου Παπαχριστόπουλου για επαγγελματικούς λόγους από τη σημερινή προπόνηση, επιδείνωσαν το πρόβλημα.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος περιμένει την επάνοδο του νεαρού παίκτη ώστε να δοκιμάσει αυτά που έχει στο μυαλό του, ενός παίκτη ο οποίος μετά τις σημαντικές απουσίες στον άξονα του γηπέδου, αποτελεί μια σημαντική λύση. Οι Φτερωτοί, προπονήθηκαν σήμερα και ολοκληρώνουν αύριο την προετοιμασία τους. Απών ήταν ο Φώτης Σκοζάι ο οποίος ήταν άρρωστος και η συμμετοχή του θα κριθεί ανάλογα με την πορεία που θα έχει τις επόμενες μέρες.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος, μετά τις απουσίες αυτές, αναζητά τον παίκτη που θα παίξει στόπερ πλάι στον Γαργαρώνη, ανάμεσα στους Παπαχριστόπουλο και Κυριάζο, πράγμα το οποίο σήμερα λόγω της απουσίας του πρώτου δεν μπόρεσε να τσεκάρει. Πρόκειται για μια σκέψη την οποία έδειξε να δοκιμάζει και στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, στο τελευταίο μισάωρο, τοποθετώντας τον Παπαχριστόπουλο πλάι στον Γαργαρώνη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα