Νίκη του Παμβουπρασιακού στη Μεσσήνη επί του Πάμισου με 2-0

spot_img

Προτεινόμενα

 

Από το σημερινό φιλικό της Μεσσήνης.

Τη νίκη σε βάρος του Πάμισου μέσα στη Μεσσήνη με σκορ 2-0 σημείωσε ο Παμβουπρασιακός σήμερα. Τα δυο γκολ των Πράσινων της Ηλείας, σημείωσε ο Δημήτρης Μικελάτος, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΒ ήταν πάρα πολύ καλή, ένα ακόμα δείγμα ότι η ομάδα έχει φέτος μεγάλες δυνατότητες και με την προσθήκη του Σερβοέλληνα αμυντικού Ντούσαν Πέκεζ, θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Για τον ΠΑΟ Βάρδας, ξεκίνησαν οι Λαδάς, Αγουρίδης, Ζέλιος, Νικολόπουλος, Ξύδης, Λιόσης, Πολίτης, Ντόμας, Μπούνας, Μικελάτος και Γούρμος. Έπαιξαν ακόμα και οι Θανάσης Νικολόπουλος, Πέκεζ, Βρεττάκης, Δημόπουλος, Κωνσταντινόπουλος και Βραχνής.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, έκανε αρκετές δοκιμές σε θέσεις, αλλάζοντας συχνά την τοποθέτηση τω παικτών μέσα στο γήπεδο. Έκανε και το ντεμπούτο του και ο Ντούσαν Πέκεζ, ο οποίος είναι σχετικά έτοιμος, καθώς έχει κάνει προετοιμασία στο Αντίρριο και ο Τσίρκοβιτς βλέπει ότι εκείνο που χρειάζεται είναι η προσαρμογή του στη νέα ομάδα.

Ο Σέρβος τεχνικός, είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική πειθαρχία της ομάδας και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα