Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Νίκη Τραγανού: Απέκτησε τον Σπύρο Μαργαρώνη-Ανανεώσεις με Γαργαρώνη και Γεωργιόπουλο!

spot_img

Στην απόκτηση του Σπύρου Μαργαρώνη προχώρησε η Νίκη Τραγανού, ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως είχε αποκαλύψει μερικές μέρες πριν το ilia.news. Ο Σπύρος Μαργαρώνης, ένας έμπειρος και ποιοτικός μπακ-εξτρέμ, θα ενισχύσει στα άκρα την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη.

Πριν από λίγο, η Νίκη Τραγανού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σπύρου Μαργαρώνη

Η Νίκη Τραγανού ανακοινώνει την απόκτηση του αριστεροπόδαρου μέσου Σπύρου Μαργαρωνη. Με πλούσια εμπειρία σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες, σε Ηλεία, Αχαΐα και Μεσσηνία, έρχεται στην ομάδα μας να την δυναμώσει με την εμπειρία του και την ικανότητα του. Σπύρο σε καλωσορίζουμε στην Νίκη Τραγανού και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες. Παράλληλα ανακοινώνεται ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας οι Γιώργος Τσαντιλης και Πέτρος Βυθουλκας, τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην Νίκη Τραγανού και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια“.

 

Ανανεώσεις και επιστροφή

Η Νίκη προχώρησε σε σημαντικές ανανεώσεις, όπως αυτές του Γιώργου Γεωργιόπουλου, του Γιώργου Γαργαρώνη. Και βέβαια, ανανέωσε τη συνεργασία με της όλους του ντόπιους παίκτες.

“Η Νίκη Τραγανού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώση την ανανέωση της συνεργασίας με όλους του γηγενείς ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας και κάθε χρόνο αποτελούν την βάση για την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας. Μαζί μας θα είναι λοιπόν ο Αρχηγός Νίκος Κολοτούρος και οι Δημήτρης Κολοτούρος, Στάθης Κολοτούρος, Χαράλαμπος Κολοτούρος, Κων/νος Κολοτούρος, Ανέστης Σαραντούλιας, Σταμάτης Βουρτσάνης, Φώτης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Κασσιανός, Γιάννης Κασσιανός, Δημήτρης Ανδριόπουλος, Ανδρέας Παπαβασιλείου , Γιώργος Κονταλής και Παναγιώτης Δουβής. Τους ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και δύναμη και νέες πολλές επιτυχίες”.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα