Νίκη Τραγανού: «Αρχίζουμε προπόνηση στο κολύμπι»

spot_img

Προτεινόμενα

Με διάθεση για αστεϊσμό υποδέχθηκε παράγοντας της Νίκης Τραγανού τον καταρτισμό των ομίλων από την ΕΠΟ: «Σταματάμε τις προπονήσεις στο γήπεδο και αρχίζουμε προπονήσεις στο κολύμπι, γιατί λεφτά να πάμε τρεις φορές στη Ρόδο δεν έχουμε», ανέφερε.

Στη Νίκη Τραγανού, υποδέχονται με κάποια αμηχανία την απόφαση της ΕΠΟ, γνωρίζοντας ότι είναι πρακτικά δύσκολο να μπορέσουν να αλλάξουν κάτι, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν εξετάζουν και την προσφυγή, ευρισκόμενη σε επαφή με τις υπόλοιπες ομάδες της Ηλείας και της Αχαΐας.

Με ψυχραιμία το χθεσινό αποτέλεσμα

Την ίδια στιγμή, στη Νίκη Τραγανού, υποδέχθηκαν με ψυχραιμία το χθεσινό αποτέλεσμα, ό όντας προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Πέρα από το γεγονός ότι το σκορ πήρε διαστάσεις, γνώριζαν εκ των προτέρων ότι έπαιζαν μια πολύ καλή ομάδα όπως η Βάρδα, μια από τις καλύτερες της Γ΄ Εθνικής, η οποία έχει ξεκινήσει μια βδομάδα νωρίτερα προετοιμασία και έχει καλύτερο ρυθμό, έχοντας δώσει και περισσότερα φιλικά. Αντίθετα με τη Βάρδα, η Νίκη βρίσκεται ακόμα στο αρχικό στάδιο, η κόπωση από τις προπονήσεις είναι πολύ μεγάλη, ενώ υπάρχουν και κάποιες ελλείψεις στο ρόστερ, για τις οποίες γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν, με πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός σέντερ μπακ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα