ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη Τραγανού: Αυτά που ζητάει ο Σπύρος Αντωνόπουλος


 

Με τη συγκρότηση του Δ.Σ. στη Νίκη Τραγανού, ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της ομάδας. Σε πρώτη προτεραιότητα το θέμα προπονητή, με τον Σπύρο Αντωνόπουλο να προσέρχεται σε συζητήσεις με την ομάδα, πραγματοποιώντας μια πρώτη συνάντηση, στην οποία υπήρξε κατ’ αρχήν ταύτιση απόψεων στο οικονομικό σκέλος. Από εκεί και πέρα, ο Σπύρος Αντωνόπουλος, έθεσε κάποιες προϋποθέσεις προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση.

Οι προϋποθέσεις αυτές, έχουν να κάνουν με την οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα της ομάδας, αλλά και με το μεταγραφικό μπάτζετ. Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Αντωνόπουλος, επιθυμεί η οργάνωση και λειτουργία της ομάδας, να ανταποκρίνεται  στα στάνταρντ της Γ΄ Εθνικής. Επίσης, επιθυμεί να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώνουν την ομάδα, να μπορούν να ανταποκριθούν στο πιο απαιτητικό πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής, έτσι ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν. Και τέλος, εκείνο που επιθυμεί είναι να γίνουν κάποιες προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών, παικτών οι οποίοι θα γνωρίζουν την κατηγορία, αλλά και θα συνδυάζουν το κίνητρο, έτσι ώστε, ο περσινός κορμός, να πλαισιωθεί από κάποιους παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν και ουσιαστικά την ομάδα να κάνει το ποιοτικό άλμα προς τα πάνω και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα, εφόσον επιτευχθεί τελικά η συμφωνία, ο Σπύρος Αντωνόπουλος θα έχει στο πλευρό του τον μόνιμο συνεργάτη του τα τελευταία χρόνια, γυμναστή Βασίλη Κατσαρίδη, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος θεμάτων φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.