Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

Νίκη Τραγανού: “Δεν θα κάνουμε κινήσεις της τελευταίας στιγμής”

spot_img

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Νίκη Τραγανού, ξεκαθαρίζει ότι στηρίζει το πλάνο της όπως αυτό έχει χαραχθεί και δεν θα προβεί σε κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Επίσης, νιώθει δικαιωμένη για τη στήριξη την οποία παραείχε στον τεχνικό της Αλέξη Γαλάνη, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό, φροντίζοντας από τις πρώτες ομάδες, να κινηθεί τον Ιανουάριο και να ενισχυθεί εκεί όπου κρίθηκε απαραίτητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Τραγανού:

“Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας για την κανονική διάρκεια του ιδιαίτερου αυτού πρωταθλήματος, μιας και την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Η είσοδος στα μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητη κρίνεται απόλυτα επιτυχής για την Νίκη Τραγανού, αν υπολογίσουμε και το άσχημο ξεκίνημα τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Κομβική η αντίδραση της ομάδας μας σε αυτό το σημείο, όπου έπρεπε να πάρει αποφάσεις και να διαχειριστεί την κατάσταση, κρίθηκε ότι έπρεπε να στηρίξει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές και το αποτέλεσμα στο τέλος την δικαιώνει. Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έγιναν οι προσθήκες που κρίθηκαν απαραίτητες και η ομάδα μας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πετύχει τον πρώτο της στόχο με την συμμετοχή της στα μπαράζ. Δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της η Διοίκηση της Νίκης Τραγανού σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και πάντα με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή, δεν θα προχωρήσει σε καμία μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής και θα αγωνιστεί με το υπάρχον υλικό ξέροντας ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία για την συνέχεια”.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα