Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022
24.5 C
Pýrgos

Νίκη Τραγανού: Δυνάμωσε με την απόκτηση του Σταύρου Δαλαβούρα

spot_img

Την απόκτηση του Σταύρου Δαλαβούρα ανακοίνωσε η Νίκη Τραγανού, ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορει να αγωνιστεί σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις μέσα στο γήπεδο και να δώσει στον Αλέξη Γαλάνη μια λύση ποιότητα και εμπειρίας. Ταυτόχρονα, η Νίκη παίρνει έναν ποδοσφαιριστή από έναν άμεσο ανταγωνιστή της για μια θέση στα Πλέι Οφ, τον Αστέρα, ο οποίος χάνει ακόμα έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή του, μετά από τους Αντωνόπουλο, Βασιλικόπουλο και Γκρίλλα.

Η Νίκη Τραγανού, ανακοίνωσε επίσης και την επιστροφή του νεαρού επιθετικού Ανδριόπουλου:

“Η Νίκη Τραγανού, ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Δαλαβουρα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Αμαλιάδας και συμφώνησε με την ομάδα μας για το υπόλοιπο της χρονιάς. Σταύρο σε καλωσορίζουμε στην ΝΊΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΎ και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Επίσης επανήλθε στην ομάδα μας ο επιθετικός Δημήτρης Ανδριόπουλος ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δυναμώνοντας έτσι και άλλο την επιθετική γραμμή της ομάδας μας”.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα