ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη Τραγανού: Πλήρωσε δώρο και περιμένει τις εξελίξεις


Αν μια ομάδα μπορεί κανείς να πει ότι είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στη δράση, μια ομάδα υπόδειγμα οργάνωσης, πρότυπο για τα ηλειακά δρώμενα, αυτή είναι η Νίκη Τραγανού. Μια ομάδα, η οποία έχει ξεκαθαρίσει και διαμηνύσει σε όλους τους τόνους, ότι είναι έτοιμη, ανά πάσα στιγμή και όποτε αποφασιστεί, να επιστρέψει στη δράση. Μάλιστα, σε ακόμα μια κίνηση-ένδειξη της καλής της οργάνωσης, προχώρησε σε καταβολή δώρου Χριστουγέννων στους ποδοσφαιριστές της.

Ήταν μια κίνηση, την οποία υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές με επαινετικά σχόλια και ευχαριστώντας δημόσια τη διοίκηση, η οποία δείχνει μια συνέπεια στις κινήσεις της. «Όταν θέλουμε να έχουμε ομάδα και να λέμε ότι λειτουργεί σωστά, οφείλουμε να στεκόμαστε όσο μπορούμε πλάι στους ποδοσφαιριστές μας», ανέφερε ο Γενικός Αρχηγός της Νίκης Παναγιώτης Γκογκάκης.

Από εκεί και πέρα, στο Τραγανό, περιμένουν τις εξελίξεις, χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζουν, όπως φυσικά και κανένας, τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την επάνοδο στις προπονήσεις, αλλά και την τύχη που θα έχει η διοργάνωση του Πρωταθλήματος, στην οποία η ομάδα του Τραγανού πρωταγωνιστεί, ευρισκόμενη  στη δεύτερη θέση μετά από έξι παιχνίδια.