Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Νίκη Τραγανού: Σκέψεις να μείνει στη Ρόδο για το ματς με Διαγόρα

spot_img

Νίκη Τραγανού: Σκέψεις να μείνει στη Ρόδο για το ματς με Διαγόρα

Αμέσως μετά το παιχνίδι της Κυριακής στην Παλλήνη, η Νίκη Τραγανού έχει εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρόδο με τον Ιάλυσο, όπερ σημαίνει και ταξίδι στη Ρόδο. Αμέσως μετά, υπάρχει νέο παιχνίδι στη Ρόδο, με τον Διαγόρα. Ως εκ τούτου, στο Τραγανό σκέφτονται να παραμείνει η ομάδα στη Ρόδο, κάνοντας πρόταση στον Διαγόρα, το παιχνίδι αυτό να διεξαχθεί Τετάρτη, έτσι ώστε η παραμονή της Νίκης στο σμαραγδένιο νησί να είναι τετραήμερη.

Ο λόγος που γίνεται η πρόταση αυτή δεν είναι οικονομικός, αλλά να αποφευχθεί η ταλαιπωρία. Με βάση τους υπολογισμούς που κάνουν στη Νίκη Τραγανού, όσα χρήματα απαιτούνται για να παραμείνει στη Ρόδο η ομάδα τέσσερις μέρες, είναι σχεδόν τα ίδια με το να πάνε δυο φορές. Και αυτό γιατί θα πληρώσουν τρεις επιπλέον διανυκτερεύσεις και έξι γεύματα, ενώ στην αποστολή δεν θα πάρουν μόνο 18 παίκτες, αλλά 20, μπορεί και 21.

Και λέμε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθεί η ομάδα μέσα σε μια βδομάδα τέσσερις φορές ακτοπλοϊκώς, αφού η αεροπορική μετακίνηση είναι απαγορευτική οικονομικά.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα