Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Νίκος Καραμέρος: «Λυπάμαι κύριε Λυμπέρη που ιδιοποιείσθε έργα του πρώην συναδέλφου σας και τα παρουσιάζετε ως δικά σας»

spot_img

«Ο Δήμαρχος Ήλιδας, κύριος Γιάννης Λυμπέρης ανακοινώνοντας την κατασκευή νέου αγωγού που θα συνδέει τη δεξαμενή στο Γεράκι με τον υδατόπυργο της Αμαλιάδας, προκειμένου να υπάρξει καθαρό νερό στην πόλη της Αμαλιάδας και την Κουρούτα, άφησε αιχμές κατά του πρώην Δημάρχου, Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, δηλώνοντας επί λέξει :  «Θα λύσω τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στο μεγάλο διάλειμμα της πενταετίας 2014-2019».

Κύριε Δήμαρχε, το συγκεκριμένο έργο όπως και άλλα που έχετε ανακοινώσει την εκτέλεση τους κατά τακτά χρονικά διαστήματα, είχαν δρομολογηθεί και ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα ( ΕΣΠΑ, πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» κ.α.) από τον προηγούμενο Δήμαρχο, γεγονός που έχει ο ίδιος δημόσια ανακοινώσει.

Ειλικρινά λυπάμαι κύριε Λυμπέρη που για καθαρά πολιτικούς λόγους ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΣΘΕ έργα του πρώην συναδέλφου σας και τα ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ  ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….

Κύριε Δήμαρχε, περίμενα από εσάς που διατελέσατε εν συνόλω 5 τετραετίες, θάρρος και παρρησία  και κυρίως να αναγνωρίσετε στον προκάτοχό σας ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του 2014-2019 ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕ τον Δήμο Ήλιδας και εξόφλησε σημαντικές οφειλές που δημιουργήθηκαν από μελέτες και έργα κατά της διάρκεια της δικής σας ( !) θητείας 2011-2014 κατόπιν σωρείας δικαστικών αποφάσεων που έφτασαν στα χέρια του….. Επιπλέον, άφησε σημαντικό έργο στον Δήμο Ήλιδας παρά τις οικονομικές δυσκολίες λόγω των πέτρινων χρονών της μνημονιακής λιτότητας που στέρησε σημαντικούς κρατικούς πόρους στην τοπική αυτοδιοίκηση…»

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα