Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Νίκος Κοροβέσης: Να λύνουμε προβλήματα ουσίας για τους πολίτες

spot_img

Με συνεχή ζήλο κοντά στις κοινότητες

Νίκος Κοροβέσης: Να λύνουμε προβλήματα ουσίας για τους πολίτες

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του σε περιοχές της Ηλείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, παρευρέθηκε στην περιοχή του Κάστρου Χλεμούτσι Κυλλήνης. Σκοπός της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη ήταν να βρεθεί κοντά σε προβλήματα της περιοχής που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης τόσο σε θέματα οδικού δικτύου όσο και σε αποκατάσταση ζημιών λόγω καιρικών συνθηκών.

Με το δραστήριο Αντιπεριφερειάρχη, βρέθηκε στην περιοχή και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ιωάννης Λέντζας. Οι δυο τους συζήτησαν τα θέματα ώστε να συντονιστούν απο κοινού οι ενέργειες απο πλευράς Περιφέρειας και Δήμου για την επίλυση των προβλημάτων. Για άλλη μια φορά σε στενή συνεργασία οι παράγοντες της ΠΔΕ με τους Δήμους δείχνουν έμπρακτα πως ειναι κοντά στον πολίτη.

Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος συζήτησαν με τους πολίτες της περιοχής σε ζεστό κλίμα ενώ τους ενημέρωσαν για δρομολογημένα έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα