ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκος Χριστόπουλος: «Τιμάμε την 90χρονη ιστορία του Πέλοπα Πελοπίου»


Ιστορική από κάθε άποψη είναι η απόφαση που έλαβε το βράδυ της Τρίτης η διοίκηση του Πέλοπα Πελοπίου, να αποδεχθεί την πρόσκληση και συνάμα πρόκληση, δέκα χρόνια μετά, να επιστρέψει στη μεγάλη τοπική κατηγορία της Ηλείας. Ο Πέλοπας Πελοπίου, ένας σύλλογος με έτος ίδρυσης το 1930, ένας σύλλογος ο οποίος τη σεζόν που ήδη ξεκίνησε θα συμπληρώσει 90 χρόνια, θα γίνει ο πρεσβευτής της Αρχαίας Ολυμπίας στα τοπικά «σαλόνια».

Μια επιβράβευση της περσινής συγκλονιστικής προσπάθειας στην Α2, αλλά συνάμα και μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσουν τα νέα παιδιά της ομάδας εμπειρίες και παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Μια πρόκληση και για τον φιλόδοξο τεχνικό της ομάδας Κώστα Δρακόπουλο, να δουλέψει και να αναδείξει το ταλέντο αυτών των παιδιών.

Ο πρόεδρος του Πέλοπα Πελοπίου, Νίκος Χριστόπουλος, μίλησε στο ilia.news για την ιστορική αυτή απόφαση: «Σκοπός μας είναι να τιμήσουμε τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας του χωριού μας, μιας ομάδας η οποία έχει ιδρυθεί το 1930. Μετά από μια δεκαετία ο Πέλοπας Πελοπίου βρίσκεται ξανά στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε εμπειρίες στα παιδιά της ομάδας. Οι παίκτες μας είναι ερασιτέχνες. Δεν πληρώνουμε ποδοσφαιριστές. Αυτό αποτελεί για μας ένα εχέγγυο. Θα επιχειρήσουμε μέσα από την ενίσχυση με κάποιους πεπειραμένους παίκτες, να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά που διαθέτει η ομάδα».