Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

«Να προβάλλονται ζωντανά όλες οι συνεδριάσεις και να καλούνται όλα τα ΜΜΕ»

spot_img

ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΗΝΕΙΟΥ

«Να προβάλλονται ζωντανά όλες οι συνεδριάσεις και να καλούνται όλα τα ΜΜΕ»

Με τον πιο επίσημο τρόπο απάντησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πηνειού Πάνος Θεοδωρακόπουλος στις δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου Πηνειού περί δια ζώσης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού, μετά την κατακραυγή όλης της αντιπολίτευσης για την αντιδημοκρατική λειτουργία των οργάνων του Δήμου.

Ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος απέστειλε επίσημο αίτημα προς τον Δήμο Πηνειού με το οποίο ζητά να προβάλλονται ζωντανά μέσω live streaming ΟΛΕΣ οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και να καλούνται ΟΛΑ τα τοπικά ΜΜΕ στις συνεδριάσεις αυτές. Άλλωστε, οι δημότες του Δήμου Πηνειού θα πρέπει να γνωρίζουν πως ο Δήμος Πηνειού είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ηλείας που ΔΕΝ αποστέλλει στα ΜΜΕ τις προσκλήσεις για τις συνεδριάσεις των Δ.Σ. στις οποίες αναφέρονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Το έγγραφο αίτημα που απέστειλε ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος προς τον Δήμο Πηνειού έχει ως εξής:

«Ύστερα από την πρόσφατη αναφορά σας στα ΜΜΕ και στα πλαίσια της αρχής σας κύριε Δήμαρχε «άπλετο φως παντού», σας ζήτω από δω και στο εξής σε ΟΛΕΣ τις συνεδριάσεις καθώς και στα Δ.Σ. που πρόκειται να γίνουν να υπάρχει και η δυνατότητα live streaming, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν όλες τις κινήσεις του Δήμου. Καλό θα ήταν επίσης να καλέσετε και τα ΜΜΕ στα ερχόμενα Δ.Σ.

Όσον άφορα στις δηλώσεις σας για κρυφτό από μέρους μου, θα σας απαντήσω εγγράφως τόσο για αυτό, όσο και τις απόψεις μου για τον προϋπολογισμό του Δήμου. Εκεί θα δούμε πόσα ‘απιδιά πιάνει ο σάκος’».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα