ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Νεκρός διακομίστηκε Ρουμάνος στο Νοσοκομείο Πύργου (νεότερη ενημέρωση)

28/1/2018

Νεκρός διακομίστηκε τις απογευματινές ώρες από ομοεθνείς του στο Νοσοκομείο Πύργου υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος έφερε βαρύ τραύμα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το συμβάν έγινε μετά τις 3 μ.μ. στην ευρύτερη περιοχή της Ξυλοκέρας, κάτω από απροσδιόριστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Τα αίτια για το συμβάν ερευνώνται από την Αστυνομία.


Νεότερη ενημέρωση 29/1/2018

 

Στο «σκοτάδι» οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο του Ρουμάνου στη Ξυλοκέρα

 

Σ’ εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από την Ασφάλεια Πύργου,  για την εξακρίβωση των αίτιων που οδήγησαν στο θάνατο τον υπήκοο Ρουμανίας 50 ετών στην περιοχή της Ξυλοκέρας.

«Φως» στην έρευνα για το θάνατο του Ρουμάνου εργάτη που διέμενε σε αγροτική περιοχή της Ξυλοκέρας, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση, μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στην Πάτρα.

Ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, ο Ρουμάνος διαπληκτίστηκε με ομοεθνή του ενώ  βρίσκονταν σε  δωμάτιο, έχοντας καταναλώσει και οι δύο μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Εκ μέρους της Αστυνομίας εξετάζεται εξάλλου εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για ατύχημα κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, κάτι που όμως δυσχεραίνει το γεγονός ότι βρίσκονταν μόνοι τους στο  σημείο την ώρα που έγινε το τραγικό συμβάν.