ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Νεκρός σε δυστύχημα ο 34χρονος αλεξιπτωτιστής Κώστας Μελιγκώνης από το Χάβαρι

  • 1.8K
    Shares

Στο πένθος «ξύπνησε» σήμερα το Χάβαρι όταν νωρίς τα ξημερώματα «έφτασε» η τραγική είδηση του θανάτου του 34χρονου Κώστα Μελιγκώνη, που υπηρετούσε στις Ειδικές Δυνάμεις. Ο 34χρονος Λοχίας ΕΠΟΠ του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών συμμετείχε σε νυχτερινή άσκηση, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, κατά την διάρκεια του άλματός του, ο 34χρονος Κώστας Μελιγκώνης παρασύρθηκε από ριπή ανέμου. Ωστόσο, τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Κώστας Μελιγκώνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Χάβαρι και διατηρούσε «ζωντανές» τις ρίζες του και τις φιλίες του. Η αγάπη του για τις Ειδικές Δυνάμεις και τον αθλητισμό ήταν γνωστές από πάντα. Έτσι, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να ενταχθεί στους κόλπους των Ειδικών Δυνάμεων το έκανε με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη.

Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ilianews» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Γ.Ε.ΕΘ.Α

 

«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι, τη νύκτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το ΓΕΕΘΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».


  • 1.8K
    Shares