Νεκρός 26χρονος από την Βάρδα Ηλείας ,από εκτροπή νταλίκας

spot_img

Προτεινόμενα

Θρήνος στα “Επείγοντα” από τη χαροκαμένη μάνα και τους συγγενείς του 26χρονου οδηγού της μοιραίας νταλίκας.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου μεταφέρθηκε μεσάνυχτα Παρασκευής – ξημερώματα Σαββάτου (19/5) το άψυχο σώμα του 26χρονου Κώστα Γιαννόπουλου, οδηγού της μοιραίας νταλίκας που εξετράπη της πορείας της στην ΕΟ Λαμίας – Άμφισσας στο ύψος του Σκαμνού.

Η 44χρονη μάνα του παληκαριού, που μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν έφτασε από την Βάρδα Ηλείας στο Νοσοκομείο Λαμίας, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που την είχε βρει. Ο θρήνος της, παρέσυρε όλους σχεδόν τους παρευρισκόμενους, ακόμη και τους γιατρούς.

Μέσα σε μια στιγμή ο νεαρός Κώστας που τη Δευτέρα θα γιόρταζε την ονομαστική του γιορτή, είχε φύγει από κοντά της. Το μοιραίο δρομολόγιο θα ήταν το τελευταίο πριν τη γιορτή του, έμελλε όμως να είναι και το τελευταίο γενικά στη σύντομη ζωή του.

Σε ένα σημείο που δε θεωρείται επικίνδυνο, άγνωστο πως το βαρύ όχημα, παρέσυρε στο θάνατο τον 26χρονο που εκσφενδονίσθηκε από την καμπίνα και σφηνώθηκε μεταξύ ενός δέντρου και του τράκτορα. Εικάζεται ότι στην προηγούμενη στροφή, ίσως του είχε φύγει το φορτίο και όταν προσπάθησε να το επαναφέρει τον πέταξε εκτός δρόμου.

Νωρίτερα είχε φορτώσει στη Βιομηχανική περιοχή της Λαμίας και έμφορτο το μεγάλο όχημα επέστρεφε στην Πάτρα. Ο ίδιος ήταν γεννημένος στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, ζούσε όμως και δραστηριοποιούνταν στη Βάρδα Ηλείας όπου ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές. Όλοι μιλούν για ένα αξιαγάπητο παιδί. Το γεγονός ότι ήταν ακόμη παιδί, είναι από μόνο του ένα επιπλέον στοιχείο της τραγωδίας.

Μάλιστα όταν οι διασώστες – πυροσβέστες αντίκρισαν τον νεκρό 26χρονο, πίστεψαν ότι θα ήταν ο συνοδηγός και για αυτό για ώρες έψαχναν ακόμη και στο γκρεμό για ίχνη και έτερου ατόμου, αλλά ευτυχώς το σενάριο δεν επαληθεύτηκε.

Η σορός του άτυχου Κώστα Γιαννόπουλου θα εξεταστεί ιατροδικαστικά πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για την τελευταία πράξη του δράματος.

 

www.lamiareport.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα