Νεμούτα: Επιχείρηση εντοπισμού ενός ηλικιωμένου άνδρα (Νεότερη Ενημέρωση)

spot_img

Προτεινόμενα

Ένας ηλικιωμένος άνδρας χάθηκε χθες Κυριακή 30 Ιουλίου,  το απόγευμα γύρω στις 6, στην περιοχή της Νεμούτας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και από εκείνη την στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου.

Στην επιχείρηση εντοπισμού, συμμετέχει η Πυροσβεστική, η αστυνομία,  δύναμη της ΕΜΑΚ με πεζοπόρο τμήμα και εκπαιδευμένο σκύλο, καθώς και κάτοικοι της περιοχής, όπου και «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρισκόταν στο κτήμα του μαζί με την σύζυγό του και από τις 6 το απόγευμα χάθηκαν τα ίχνη του.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση……

Νεότερη Ενημέρωση:

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν μέχρι χθες το βράδυ οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου που εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στην Νεμούτα Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Στις έρευνες συμμετείχε χθες δύναμη της ΕΜΑΚ με πεζοπόρο τμήμα αλλά και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, η Π.Υ. Αρχαίας Ολυμπίας, συγγενείς του 78χρονου και κάτοικοι του χωριού.

 

Νεότερη Ενημέρωση:

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες Πυροσβεστικής και Αστυνομίας και των κατοίκων της Νεμούτας, για τον εντοπισμό του 78χρονου Κώστα Παπαηλιού, που τα ίχνη του χάθηκαν από το απόγευμα της Κυριακής. Μάλιστα σήμερα θα συνδράμει στις έρευνες και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ. Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή.

Στις έρευνες συμμετέχουν Αξιωματικοί και μάχιμοι πυροσβέστες από την Π.Υ. Πύργου και τα Π.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας και Κρεστένων, πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ και ο διασωστικός σκύλος, αστυνομικοί από το Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας και κάτοικοι του χωριού. Τον συντονισμό των ερευνών έχει ο Διοικητής της Π.Υ. Πύργου, Γιάννης Πετρούτσος ενώ στην περιοχή το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε και ο Περιφερειακός Διοικητής Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος. Επίσης στις έρευνες συμμετείχε και ισχυρή δύναμη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και ο διασωστικός σκύλος της 1ης ΕΜΑΚ. Μάλιστα στην περιοχή για αρκετές ώρες βρέθηκε χθες και ο Διοικητής Περιφερειακών Πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας Βασίλης Ματθαιόπουλος.

Από νωρίς σήμερα, Τετάρτη 2/8, το πρωί στην περιοχή της Νεμούτας θα “σηκωθεί” ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύοντας τις έρευνες που γίνονται από την Κυριακή ενώ θα δημιουργηθεί μια ακόμη 20μελής πεζοπόρα ομάδα, για να ερευνήσουν εκ νέου την περιοχή.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα