ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νηρέας-Επειός 11-8: Ήττα σε ματς-παρωδία με 48λεπτη καθυστέρηση


Την ήττα γνώρισε ο Επειός στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της συμμετοχής του στην τελική φάση των Πλέι Οφ για την άνοδο στην Α2 Εθνική. Ήταν ένα παιχνίδι-παρωδία, το οποίο ξεκίνησε με 48λεπτη καθυστέρηση και τον Επειό να σκέφτεται να φύγει, αλλά τους διοργανωτές της ΚΟΕ να τους ζητούν να παραμείνουν. Η καθυστέρηση οφείλεται στην καθυστερημένη άφιξη του γιατρού αγώνα.

Ο Επειός έπαιξε στο ματς αυτό χωρίς τον τραυματία Θωμάκο, αλλά και τον Κουρουπάκη ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει καθώς είχε δουλειά στο νοσοκομείο όπου εφημέρευε.

Το καλό ξεκίνημα δεν είχε και συνέχεια, με αποτέλεσμα παρά το προβάδισμα που πήρε ο Επειός στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Νηρέας υπερίσχυσε στη συνέχεια, φτάνοντας στην τελική νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-2, 2-0, 1-2

Νηρέας: Στρίγκος, Βασιλακόπουλος, Ζένιος, Κωνσταντόπουλος 3, Γκίτης, Κόττας, Κοκκωνάκης, Βαλοδήμος 1, Καρανής, Τσιάρκος, Παυλής, Κονταλέξης, Σιάρκος 1, Γάρκος, Κοτσαύτης 3, Χαλιάσος 3.

Επειός: Λέντζος, Φύκουρας 4, Γριντέλας, Καθρέπτας 1, Βλάχος 1, Μουντράκης, Βουλουξής 1, Αντίοχος 1, Α. Σάκκος, Θ. Σάκκος, Νάσιος.