Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Νικητής στις καρδιές μας ο Ανδρέας Αθανασόπουλος

spot_img

«Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό́ και αυτό́ θα συνεχίσω να κάνω, τώρα που το πραγματικό́ παιχνίδι ξεκινά́», αναφέρει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος μετά το τέλος του GNTM 3.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έφτασε με υψηλές προσδοκίες στον τελικό του GNTM 3. Δυστυχώς, όμως, η βαθμολογία από τις φωτογραφίες του και η ψηφοφορία του κοινού τον άφησαν στην τρίτη θέση, πίσω από τον Ηρακλή και την Παρασκευή.

Πριν από μερικές ώρες, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram, μετά την ολοκλήρωση του GNTM και έγραψε μερικά λόγια…

Το κείμενο που έγραψε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά τον τελικό του GNTM 3, ήταν: «Το όμορφο ταξίδι ήρθε η ώρα να τελειώσει και για εμένα κάπου εδώ́! Ένα τεράστιο ευχαριστώ́ για όλη την στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό́ και αυτό́ θα συνεχίσω να κάνω, τώρα που το πραγματικό́ παιχνίδι ξεκινά́. Να θυμάστε υγεία, χαμόγελα, αγάπη και πάνω από́ όλα πίστη στον εαυτό́ σας και εύχομαι όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα! Cheers, to new beginnings».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα