Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας: “Σούσουρο”… με την επιστολή Νικολακόπουλου
– Δείτε τι ψηφίσατε Κοροΐδα ακούστηκε έντονα από παραβρισκόμενους στην αίθουσα !
-Μπροστά στην καρέκλα κοροϊδεύει αυτούς που τον έβγαλαν πρώτο και τον έστειλαν στην βουλή για την αντιπροσώπευση των προβλημάτων του τόπου!
-Υποτιμά και Κοροϊδεύει τους συναδέλφους του και όλη την περιοχή που αντιπροσωπεύει το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας…
Ένα… βουητό και φωνές αντίδρασης ακολούθησαν την ανάγνωση της επιστολής του Αμαλιαδίτη Υφυπουργού Δημοσίας Τάξης Ανδρέα Νικολακόπουλου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, το βράδυ του Σαββάτου, με θέμα την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.
Ναι μεν αλλά… αλλά τελικά ναι γιατί η υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας δεν είναι ακριβώς υποβάθμιση αλλά αναβάθμιση, αλλά και θα είναι προς το συμφέρον του κόσμου καθώς θα μειωθεί ο χρόνος απονομής της δικαιοσύνης ήταν το νόημα της επιστολής του κ. Νικολακόπουλου.
Φυσικά και με τέτοια θέση, ο κ. Νικολακόπουλος δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως δεν παρευρέθηκε και κανένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος) καθώς, δεν θα γλίτωνε από τα σχόλια μια γεμάτης αίθουσας, μιας πόλης, του βόρειου τμήματος της Ηλείας, που ζητούν να μείνουν τα Ειρηνοδικεία και το Πρωτοδικείο της Αμαλιάδας ώς έχουν.
Αλλά προφανώς και ο κ. Νικολακόπουλος, πρώτος σε ψήφους βουλευτής του νομού, δεν θα μπορούσε να “σπάσει αυγά” και να πει όχι στο νέο νομοσχέδιο, αφού… και οι παλιές του υποθέσεις με τη Δικαοσύνη μπήκαν στο αρχείο και μόλις πριν λίγες ημέρες κάθισε σε υπουργική καρέκλα… Θα τα αφήσουμε όλα αυτά και θα τρέχουμε τώρα στα… απογευματινά φροντιστήρια των “αντιφρονούντων” για ένα Πρωτοδικείο, κάπου στην Αμαλιάδα;
Περιμένουμε με αγωνία τον κ. Νικολακόπουλο στην Αμαλιάδα, να έρθει να καταθέσει την πρότασή του ο ίδιος μπροστά στους φορείς, στους κατοίκους αυτού του τόπου που του εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους με την ελπίδα να ακουστεί η φωνή τους στα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια. Και όχι να κρύβεται πίσω από “ναι μεν αλλά” επιστολές, σαν αυτή που διαβάστηκε το βράδυ του Σαββάτου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας.




